نشست خبری دومین جشنواره ققنوس امروز با حضور دبیر جشنواره در مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری دومین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس با حضور وجدانی نیا، معاون فرهنگی بسیج دانشجویی، هوشنگ جاوید دبیر علمی جشنواره، حسین امیری دبیر جشنواره در مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان برگزار شد.
در این نشست وجدانی نیا، معاون فرهنگی بسیج دانشجویی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی بسیج دانشجویی در دانشگاهها گفت: یکی از کارویژههای بسیج دانشجویی کمک کردن به چالشهای نظام است و در حوزههای فرهنگ و هنر، جهادی، علمی، دینی و سیاسی در سطح دانشگاهها فعالیت میکنند که درصد قابل توجهی از فعالیتهای بسیج دانشجویی فعالیت فرهنگی است.
وی افزود: بیش از ۳۰۰۰ دفتر بسیج دانشجویی در دانشگاههای سراسر کشور فعالیت میکنند که این دفاتر بیشتر فعالیت آنها به اسم فعالیت سیاسی شهرت پیدا کرده است، اما در سایر حوزهها نیز فعالند.
وجدانی نیا اضافه کرد: هدف از برگزاری جشنواره ققنوس در دومین دوره خود تربیت نیروهای هم تراز انقلاب اسلامی که در دو سال گذشته اقبال مخاطبان به این جشنواره بسیار خوب بوده است. همچنین موضوعاتی که جشنواره به آن پرداخته نسبت مستقیم با نیازهای جامعه دارد و تلاش بر این بوده که بتوانیم در برگزاری این جشنواره مخاطب را با استفاده از موضوعات بروز مشکلات و موانع را دربیاوریم.
معاون فرهنگی بسیج دانشجویی همچنین از ایجاد تفاهم نامهای با سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد و گفت: با اجرای این تفاهم نامه به زودی آموزشهای بسیج دانشجویی در حوزه فرهنگ و هنر در سطح استانها آغاز خواهد شد.
امیری: اختتامیه جشنواره ققنوس اول و دوم آذر برگزار میشود
در ادامه این نشست امیری، دبیر جشنواره ققنوس گفت: این جشنواره از سال ۹۴ راه اندازی شد که اولین فراخوان استانی آن منتشر شد و از همان ابتدا نام ققنوس برای آن انتخاب شد.
وی افزود: جشنواره ققنوس شش ماه اول سال تحصیلی در استانها برگزار میشود و نیمه سال آینده اختتامیه استانی در تابستان مرحله داوری و ابتدای سال تحصیلی جدید اختتامیه نهایی و کشوری آن اعلام میشود.
امیری اظهار داشت: امسال به دلیل هم زمانی با ایام سوگواری امام حسین علیه السلام اختتامیه جشنواره با تاخیر برگزار خواهد شد که اختتامیه نهایی اول و دوم آذر خواهد بود.
وی ادامه داد: سال اول این جشنواره با موضوعات اقتصاد مقاومتی، ماهواره و سبک زندگی اسلامی امسال نیز با موضوعات اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، دانشگاه اسلامی، عدالت اجتماعی، مطالبات صنفی دانشجویان، ایران پایگاه تمدن اسلامی برگزار شد. شرکت کنندگان در ۱۴ رشته آثار خود را ارسال کردند که بیشترین شرکت کننده در رشته شعر داشتیم. در مرحله استانی ۱۲ هزار اثر رسیده که ۱۶۴۸ اثر به عنوان آثاری است که به داوری نهایی راه پیدا کرده اند.
امیری مجموع شرکت کنندگان در دومین دوره جشنواره ققنوس را ۸۰۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: هم زمان با اختتامیه دومین دوره فراخوان سومین دوره جشنواره در مرحله استانی آغاز شده است.
در ادامه نشست هوشنگ جاوید، دبیر علمی این جشنواره گفت: جشنواره ققنوس تنها جشنوارهای است که هنوز نهایی نشده دور بعد آن آغاز میشود.
وی افزود: مهم این است که در انتخابهای نهایی آثار پشتوانه علمی و هنری داشته باشند.
دبیر علمی جشنواره اضافه کرد: امسال موسیقی پاپ را از این جشنواره کنار گذاشتیم و موسیقی تلفیقی را اضافه کردیم که ۴۶ اثر در این حوزه به دست ما رسیده است.