رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: دانشگاه نسل سوم دانشگاهی است که دانش آموختگان آن دانشگاه، خود کارآفرین و تولید کننده هستند؛ این امر جز با خلاقیت و نوآوری به دست نمیآید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو دکتر یوسفزاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آیین آغاز سال تحصیلی جدید در سالن همایش دکتر معین دانشکده بهداشت رشت، اظهار کرد: لازمه توسعه یافتگی در جامعه، حرکت به سمت پایههای علمی دنیا و استفاده از پتانسیلهای جوانان به ویژه دانشجویان است .
یوسفزاده تصریح کرد: ذهن و مغز و انسان دارای توانمندیها و پتانسیلهای بسیار زیادی است و عمر یکایک ما فرصتی برای استفاده از این پتانسیلها است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به واژه دانش آموز، گفت: دانش آموز به کسی اطلاق میشود که در زمینه دانش هیچ دخل و تصرفی ندارد و صرفا اطلاعاتی از سوی معلمان به او داده میشود و در نهایت در قالب امتحان باز خورد آن گرفته میشود اما دانشجو پژوهنده علم و دانش است و به طور مستقیم در دریافت علم دخل و تصرف دارد .
وی نقش استاد برای دانشجو را یک نقش هدایتگر و کمک کننده برشمرد و گفت: مهمترین پایه دانش، پرسش و سوال است تا هنگامی که پرسشی وجود نداشته باشد، بیشک دانش جوینده به حرکت در نخواهد آمد بنابرین در اولین گام باید پرسش و پاسخ را مد نظر قرار داد .
یوسف زاده علم اتم، IT ، ژن و سلولهای بنیادی را پایههای چهار گانه علم دنیا ذکر کرد و گفت: تحصیل در هریک از رشتههای دانشگاهی، نیازمند یکی از این پایههای چهار گانه است. .
وی با اشاره به افق چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی گیلان «پیشرو در دانشگاههای نسل سوم"»، اضافه کرد: دانشگاه نسل سوم دانشگاهی است که دانش آموختگان آن دانشگاه، خود کارآفرین و تولید کننده هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان ادامه داد: این امر به دست نمیآید مگر با خلاقیت و نوآوری و انتظار دانشگاه از دانشجویان این است که با پا گذاشتن به عرصه علم و دانش، به افق دور دست و دانش نظر داشته باشند و بیشک در طی این مسیر نیازمند الگو برداری از مراکز معتبر دنیا هستیم. در این راستا، باید نسبت به مردم و آینده کشور خود حساس باشیم و بتوانیم فرزندانی شایسته و پاسخگو باشیم .