مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: برخی افراد آگاهانه یا ناآگاهانه به دنبال جمعآوری امضاء در تائید این استاد هستند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مرکزی عصر روز گذشته در جمع دانشگاهیان این دانشگاه با اشاره اتفاقات اخیر در دانشگاه آزاد اراک و اهانت یکی از اساتید این دانشگاه به پیامبر گرامی اسلام(ص) و مقدسات گفت: متاسفانه با بررسیهای انجام شده این اولین دفعه نبوده که این استاد چنین موضوعاتی را در کلاس مطرح کرده و مبانی دینی و مقدسات اسلامی را مورد تمسخر قرار داده است.
سلحشورنیا با اشاره به برخی از موارد مطرح شده از سوی این استاد افزود: ایشان مدعی است که اسلام باعث بسیاری از آسیبهای اجتماعی بوده و چندین بار هم پیامبر مکرم اسلام(ص) را با نام کوچک و آن هم با تحقیر یاد کرده است. این استاد هتاک در بخش دیگری از سخنانش مسئله سند ۲۰۳۰ را مطرح و دلیل مخالفت علما و مراجع را با این موضوع، مادی و سهم خواهی عنوان کرده است، که این خود توهین به علما و بزرگان جامعه و شخص رهبری معظم انقلاب است.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر اینکه ما میخواهیم بر اساس ایدئولوژی اسلام به رشد و تعالی دست پیدا کنیم گفت: افرادی هستند که نمیخواهند اجازه دهند مدارج عالیه را طی کنیم.
وی تصریح کرد: هیچکس مجاز نیست که هر آنچه را که میخواهد به زبان بیاورد و به بهترین آفریده خداوند که ما در روز چندین بار در نماز بر ایشان درود میفرستیم توهین کند.
سلحشورنیا ادامه داد: استادی که جذب هیئت علمی میشود باید اعتقاد قلبی و عملی به اسلام داشته باشد؛ دانشگاه جای انسانهایی نیست که تربیت را نمیفهمند و دروغ میگویند و به بزرگترین شخصیتها اهانت میکنند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مرکزی تأکید کرد: برخی افراد آگاهانه یا ناآگاهانه به دنبال جمعآوری امضاء در تائید این استاد هستند، باید از آنان پرسید اگر مطالبی را که این استاد در کلاس مطرح کرده است خود بشنوند بازهم تائید میکنند که یک استاد بیسواد و بدون مطالعه سر کلاس برود و نسبتهای ناروا به بزرگان جامعه و پیامبر گرامی اسلام(ص) بدهد؛ یعنی این افراد تایید میکنند که استادی پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) را تحقیر کند و به ایشان توهین کند؟ به این دوستان توصیه میکنم حواسشان باشد چه چیزی را امضا میکنند.
وی با اشاره به اینکه نگاه به چنین مسائلی نباید احساسی باشد افزود: معارف دینی امروز ما ساده به دست نیامده است، زحمتهای بسیاری برای آن کشیده شده است، حال بنده سؤالی دارم که این دوستان اگر مدافع آزادی بیان هستند و دلشان برای ابراز عقیده میسوزد به خاطر بیاورند چند سال قبل که آقای هاشمی در یکی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد حضور پیدا کرد و با سخنان منتقدانه یکی از افراد مواجه شد بلافاصله رئیس و معاون فرهنگی آن واحد از سوی ریاست وقت دانشگاه آزاد اسلامی فوری اخراج شدند. آن موقع چرا عدهای نگفتند آزادی بیان زیر سؤال رفت؟ آیا باید باور کنیم چنین افرادی دغدغه آزادی بیان دارند؟