تنها ۶ماه کافی بود تا سلبریتیهای عقل کل، از دولتی که طرفدار دو آتیشه آن بودند و مردم را تشویق به رای دادن به آنها میکردند ابراز نارضایتی کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، "میلاد اقبال"؛ تنها ۶ ماه کافی بود تا سلبریتیهای عقل کل، از دولتی که طرفدار دو آتیشه آن بودند و مردم را تشویق به رای دادن به آنها میکردند ابراز نارضایتی کنند.
دیوید جکسون استاد علوم سیاسی در مورد تاثیر سلبریتیها بر انتخابات مطالعه میکند. او در سال ۲۰۱۵ در یک نظرسنجی از یک نمونه احتمالی از رایدهندگان در ایالت اوهایو پرسید که آیا حمایت یک سلبریتی خاص روی کم یا زیاد شدن گرایش مردم از یک نامزد تاثیر دارد یا خیر؟ تقریبا در همه موارد، تأثیر مطلق هر نوع حمایت خاص بر رایدهندگان منفی بود و در مجموع، رای دهندگان تمایل کمتری به انتخاب کاندیدای حمایت شده داشتند. در مورد انتخابات ۲۰۱۶ حمایت سلبیرتیها در امریکا نتوانست کلینتون را در انتخابات پیروز کند! میتوان گفت: حمایت سلبیریتیها در مجموع برای خانم کلینتون اثر منفی داشتند. این در حالی بود که در ایران دقیقا برعکس این اتفاق افتاد و سلبیریتیها در انتخابات پیروز شدند.
سلبریتی واژهای است که معمولا برای افراد معروف به کار میرود، افرادی که طرفداران زیادی دارند. این واژه در ایران معمولا مختص بازیگران سینما و فوتبالیست هاست. اکثر این افراد دانش و مدرک علمی بالایی ندارند و صرفا در زمینه کاری خود موفق و مشهور هستند، اما با این حال درباره همه موضوعات سیاسی و استراتژیک نظرمی دهند و ژست روشنفکری میگیرند در حالی که هیچ دلیل منطقی و علمی برای نظرات خود ندارند و صرفا نظر خود را ابراز میکنند.
این افراد هر روز یک جهت و جناح و نظر دارند یک روز طرفدار دولت و روزی دیگر مخالف سرسخت آن میشوند. حال سوال اصلی اینجاست که چرا سلبیریتی هایی که از طرفداران حسن روحانی بودند امروز از او ابراز نارضایتی میکنند؟ اول ببنیم سلبیرتیها با چه چیزی مخالف هستند
افزایش قیمت عوارض خروج از کشور عوارضی که بیشتر افراد پولدار و متمول آن را پرداخت میکنند و درد عموم جامعه نیست. درحالیکه که جامعه با مشکلات عمیقتر و بدتری مثل رکود، بیکاری و کاهش تولید هم مواجه هست. اما این افراد مشهور از این مشکلات ناراحت نیستند، چون مشکل آنها این نیست. در واقع آنها بیشتر به فکر خود هستند تا عموم مردم اگر آنها به فکر مردم بودند از مشکلات و بحرانها دیگر ابراز نارضایتی میکردند نه افزایش عوارض خروج از کشور.
اما مردم چرا به حرف افراد این چنینی اعتماد میکنند؟ و چرا مردم امریکا این کار نکردند؟ مردم امریکا بارها فریب سلبیرتیها و هالیوود را خورده اند، اما بالاخره متوجه شدند که این افراد ثروتمند مشهور که در بین مردم نیستند و از درد جامعه خبر ندارند هیچ وقت نمیتوانند درد مردم بیچاره و فقیر را درک کنند و به همین دلیل به کسی رای دادند که مشکلات را بازگو کرد و وعده حل آنها را داد از زبان مردم فقیر صحبت کرد و شعارهای زیبا داد فارغ از این که سگ زرد برادر شغال بود، اما مردم امریکا دو انتخاب بیشتر نداشتند و ترجیح دادند از کسی حمایت کنند که حداقل حرفهای زیبا میزند و افراد حالی به حالی از آن حمایت نمیکنند افرادی که امروز حامی دولت روحانی هستند و فردا مخالفش.
امام خمینی (ره): آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیس جمهور ما خدای نخواسته، از آن خوی کوخ نشینی بیرون برود و به کاخ نشینی توجه بکند، آن روز است که انحطاط برای خود و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا میشود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم. تنها ۶ ماه کافی بود تا سلبیریتیهای عقل کل، از دولتی که طرفدار دو آتیشه آن بودند و مردم را تشویق به رای دادن به آنها میکردند ابراز نارضایتی کنند.