وی با بیان اینکه حمایت از مخترعین، لازمه استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیتهای علمی اساتید و پژوهشگران در کشور است، اظهار کرد: بسیاری از مخترعین از حمایتهایی که میتوان از آنان کرد، آگاه نیستند، لذا یکی از سیاستهای ما اطلاع رسانی این حمایتها است تا صاحبان ظرفیت و توانمندی برای ارائه اختراعات و پروژههای خود به ما مراجعه کنند و مورد حمایت قرار گیرند.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: باتوجه به ظرفیتهای مطلوبی که برای اختراعات در کشور وجود دارد، تلاشمان این است که اطلاع رسانی کنیم تا مخترعان، اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی به ما مراجعه کنند تا هم به لحاظ مالی از آنان حمایت کنیم و هم برای افرادی که با روند ثبت اختراعات آشنایی ندارند، اقداماتی انجام دهیم.
ضرغام در خصوص راهاندازی مرکز حمایت از نوآوری، گفت: ما سطح تکنولوژی این تحقیقات را تعیین کردهایم که دارای روشهای مختلفی در بخشهای گوناگون نظیر دفاعی، داروسازی و غیر... است که ما تا سطح هشتم تکنولوژی، پیش از پایلوت حمایت میکنیم که از آزمایشگاه به مرحله پایلوت میرسد و در مرحله پایلوت از طریق معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت میشوند.
وی خاطرنشان کرد: ما فقط به بودجهای که از قانون بودجه برای ما درنظر گرفته شده است، اکتفا نمیکنیم و از مراکز دیگر از جمله معاونت علمی و فناوری نیز کمکهای خوبی دریافت میکنیم.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران براساس گزارشات "تامسون رویترز"، برترین حامی پژوهش در جمهوری اسلامی ایران بوده است و علاوه بر آن سال گذشته نیز وزارت علوم به دلیل تاثیرگذاری خوبی که این صندوق داشته، آن را مورد تقدیر قرار داد.