به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سه بسیج دانشجویی دانشکده های اقتصاد دانشگاههای تهران طی بیانیه ای ضمن انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت و مجلس اعلام کرد: متاسفانه در سالهای اخیر نمایندگان مجلس بیش از آنکه نسبت به صلاح مردم و نظام توجه کنند، کاسبکارانه صلاح جناح سیاسی خود را مدنظر قرار دادند؛ و شد آنچه نباید میشد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«در پی ناکامیهای پیاپی دولت محترم در حل مشکلات واقعی کشور و ناامیدی مردم از تغییر رویه دولت در اصلاحات اقتصادی، مطالبات به حقی در اعتراضات چند روز گذشته در اقصی نقاط کشور بیان شد که متاسفانه با سو استفاده عدهای آشوب گر جیره خوار به حاشیه رفت، حال آنکه این مطالبات هنوز پابرجاست.
بررسی شرایط کلان اقتصادی کشور نشان از آن دارد که مشکلات اقتصادی که عمدتا هم ریشه در داخل کشور دارند فشارهای زیادی را برای مردم ایجاد کرده است. بحران بانکها و موسسات مالی و اعتباری، افزایش بی سابقه نقدینگی، تورم بالا در برخی کالاهای اساسی، فساد اقتصادی، رکود حاکم بر صنایع و کارخانهها و بیکاری ناشی از آن که در برخی استانهای کشور به وضعیت حادی رسیده است، تنها چند نمونه از چالشهای مهم این روزهای اقتصاد کشور است که مشکلات فراوانی را برای مردم به خصوص طبقه محروم و مستضعف جامعه ایجاد کرده است.
از طرف دیگر شکست پی در پی طرحهای دولت همانند بسته خروج از رکود و ایده جذب سرمایه گذاری خارجی برای توسعه کشور همگی نشان از وضعیتی بحرانی در اقتصاد کشور است. الحق و الانصاف ۵ سال هم زمان مناسبی برای اصلاحات اقتصادی است، البته اگر ارادهای برای حل آن باشد!
با این وجود، مردم ملاحظه میکنند که مجلس شورای اسلامی در بحبوحه مشکلات اقتصادی مشغول رسیدگی به امورات دست چندم نظیر ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۸ سال، ورود زنان به ورزشگاه و نیز سخنوریها و رفتارهای مبتذل سیاسی همچون سلفی حقارت، و ... است تا جایی که برخی نمایندگان وقیحانه جرات میکنند و در فضای عمومی جامعه از افزایش حقوق ماهانه خود سخن میگویند! گویی ذره ای، درکی از واقعیتهای زندگی معیشتی مردم ندارند.
در سالهای اخیر که رهبری انقلاب مرتباً نسبت به وضعیت اقتصادی کشور و اجرا نشدن اقتصاد مقاومتی هشدار میدادند، نسخههای شکست خورده تعدیل مقداری که در دهه هفتاد منجر به آشوبهای خیابانی شد، در حال اجرایی شدن بود و هست. در این شرایط، کشور بازار کالاهای وارداتی شد، تولید داخل در رکود عمیق فرو رفت، کارخانهها تعطیل شدند، کارگران بیکار و مالباختگان انواع مؤسسات مالی چند ماه در شهرهای مختلف تظاهرات کردند و حق خود را مطالبه کردند، اما از جانب نمایندگان هیچ اقدام مؤثری انجام نشد! متاسفانه مسائل اقتصادی را با فهم ناقص خود در فضای سیاسی این دولت و آن دولت یا در چالش سیاسی با نهادهای دیگر تحلیل کردند و بیش از آنکه نسبت به صلاح مردم و نظام توجه کنند، کاسبکارانه صلاح جناح سیاسی خود را مدنظر قرار دادند؛ و شد آنچه نباید میشد.
نمایندگان محترم؛ در شرایط موجود طبق وظیفهتان لازم است صدای مردم شده و در اسرع وقت به کمک ابزارهای قانونی موجود، مسئولین دولت را به جایگاه پاسخگویی نسبت به عملکرد خود و ارائه برنامه برای خروج از این وضعیت بحرانی بکشانید. انشاءالله ما دانشجویان انقلابی اجازه نمیدهیم که سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی بهواسطه بیکفایتی و وظیفهنشناسی مسئولین آن و از جمله حضرات عالی از بین برود و از امروز به جد پیگیر مطالبات به حق مردم در زمینه اقتصاد خواهیم بود. والسلام علی من التبع الهدی»