کد خبر:۶۵۹۶۸۱
غلامی در اختتامیه جشنواره فارابی:

انجمن‌های علمی باید مورد توجه قرار بگیرند/ ضرورت تاسیس شبکه نخبگان علوم انسانی

وزیر علوم گفت: شکل گیری و تقویت شبکه نخبگان علوم انسانی نه تنها برای گسترش تعاملات علمی داخلی بلکه در ارتباطات علمی با خارج از کشور نیز سودمند است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اختتامیه نهمین دوره جشنواره فارابی که امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: این جشنواره در طی این سال‌ها به اهداف مهمی، چون شناسایی استعداد‌های برتر در علوم انسانی، تقدیر از آثار برگزیده و ترغیب پژوهشگران به کاربردی کردن علوم انسانی تا حدود زیادی دست یافته است. همچنین اساتید علوم انسانی در این گردهمایی‌ها به تشویق و حمایت از استعداد‌های برتر در این حوزه تاکید دارند.

وی افزود: از اهداف این جشنواره تبدیل کارکرد و نقش علوم انسانی در برنامه ریزی سیاست ملی و حضور فعال علوم انسانی در تراز‌های جهانی است که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد که استمرار تلاش‌ها در دانشگاه‌ها و وزارت علوم به تحقق این دو هدف است. درست است که فضای رقابتی اثربخشی در جامعه ایجاد می‌کند، اما باید این فضای رقابتی بخشی از دغدغه‌ها و مشکلات را به خصوص در اخلاق پژوهش کاهش دهد.

غلامی همچنین یادآور شد: استفاده از ظرفیت انجمن‌های علمی ضرورت بیشتری دارد و دبیرخانه این جشنواره باید برای دوره‌های بعد توجه بیشتری به انجمن‌های علمی داشته باشد. فعالیت اثربخش دبیرخانه جشنواره زمانی آشکار می‌شود که از یک سو ارتباط میان نسل‌های علوم انسانی و تقابل علوم انسانی کشور با مجامع بین المللی مورد توجه قرار بگیرد. همچنین ارتباط علوم انسانی با سایر نهاد‌های علمی در کشور و همچنین خارج از کشور از دیگر ابعاد مهم این جشنواره است.

وی همچنین به تاسیس شبکه‌های نخبگانی تاکید کرد و گفت: تاسیس این شبکه‌ها از دوره‌های قبل این جشنواره آغاز شده و می‌تواند تاثیر مضاعفی در ترویج علوم انسانی داشته باشد.

وی ادامه داد: شکل گیری و تقویت شبکه نخبگان علوم انسانی نه تنها برای گسترش تعاملات علمی و داخلی بلکه ارتباط علمی با خارج از کشور نیز سودمند است و می‌تواند باعث ایجاد و رشد فضای امید آمیخته با نشاط علمی در جامعه شود.

وزیر علوم در پایان یادآور شد: چنین فضایی فعالیت علمی و پژوهشی جدی و کیفی در دانشگاه‌ها را ممکن می‌کند.

در ادامه این مراسم حسین میرزایی، دبیر نهمین دوره جشنواره فارابی گفت: در این دوره ۴۱۸۳ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از ۴۲ اثر برگزیده که یک درصد آثار را تشکیل می‌دهد، تقدیر می‌شود.

وی ادامه داد: ۷۴ درصد برگزیدگان زنان و ۳۷ درصد را بانوان تشکیل می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار