به همت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر نهمین کنفرانس بین المللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت با هدف تبادل آخرین یافتههای علمی در این حوزه آغاز به کار کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فتحی دبیر علمی نهمین کنفرانس بینالمللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی با اشاره به برگزاری نهمین دور از این کنفرانس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: در دورههای قبل این کنفرانس در سایر دانشگاههای کشور برگزاری شده است.
وی برگزاری این کنفرانس را یکی از مهمترین کنفرانسهای علمی کشور دانست و ادامه داد: بر این اساس در کمیته علمی آن از افراد شناخته شدهای عضو هستند.
فتحی ایجاد شرایطی برای تبادل یافتههای علمی، توسعه همکاریهای علمی را از اهداف برگزاری این کنفرانس نام برد و یادآور شد: در این کنفرانس ۱۹۰ مقاله از کشورهای کانادا، چین، دانمارک، آلمان و کره ارسال شد.
دبیر علمی نهمین کنفرانس بین المللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی اضافه کرد: از تعداد مقالات ارسال شده ۷۶ مقاله برای ارائه شفاهی و ۳۴ مقاله برای ارائه پوستر انتخاب شدند.
فتحی برگزاری ۷ کارگاه آموزشی و پنلهای تخصصی را از دیگر برنامههای جانبی این کنفرانس نام برد و یادآور شد: در این دوره از کنفرانس ۱۰ مقاله برتر این کنفرانس در ژورنال امیرکبیر منتشر میشود ضمن آنکه در IEEE نیز نمایه سازی میشود. وی با اشاره به اهمیت الکترونیک قدرت، توضیح داد: الکترونیک قدرت یکی از موضوعات مهم روز در جهان است؛ چراکه این سیستمها در همه حوزهها از خانه و اداره تا صنعت و شبکههای برق کاربرد دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه حوزه هایی، چون تولید پراکنده، شبکههای هوشمند و منابع انرژی تجدید بدون به کارگیری الکترونیک قدرت امکان پذیر نیست چراکه برای اتصال خروجی منابع تجدید پذیر به شبکه نیاز به تبدیل و تغییراتی در مشخصههای برق است که این امر با سیستمهای الکترونیک قدرت میسر است.
فتحی اضافه کرد: علاوه بر آن این سیستمها در زمینههای مختلفی مانند شبکههای قدرت در حمل و نقل الکتریکی و همچنین استفاده بهینه از انرژی و کاهش آلودگی هوا نقس مهمی دارند.