آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۰۳۸
با تلاش محققان؛

نانوذراتی با قابلیت استفاده در چاپ ساختار‌های سه‌بعدی تولید شد

محققان روسی موفق به طراحی نانوذراتی شدند که برای چاپ سه بعدی مناسب است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان آکادمی علوم روسیه موفق به طراحی و ساخت نانوذرات ویژه‌ای شدند که به یکدیگر متصل شده و الگو‌هایی پیچیده ایجاد می‌کنند. در این فرآیند از پرتو فرابنفش برای حرکت ذرات استفاده می‌شود تا به یکدیگر متصل شوند. این نانوذرات قابلیت استفاده در چاپ ساختار‌های سه بعدی را دارا هستند.

محققان این پروژه معتقداند که این نانوذرات قابلیت استفاده در زیست‌پزشکی را دارا هستند و همچنین مهندسان بافت می‌توانند از این روش برای چاپ سه بعدی و دقیق استفاده کنند. خایدوکوف از محققان این پروژه می‌گوید: «این ایده می‌تواند در زیست‌پزشکی برای مهندسی بافت یا تولید اندام برای پیوند در بدن استفاده کرد. ما انتظار داریم که این فناوری به ما اجازه‌ی طراحی و ساخت بافت‌های زنده را فراهم کند.»

هر چند که پیشرفت‌های زیادی در حوزه‌ی افزودنی‌های چاپ صورت گرفته است، اما قدرت تفکیک پایین و سرعت کم فرآیند از جمله مشکلات این فناوری‌ها است.

نانوذراتی که این گروه تحقیقاتی تولید کرده‌اند به رفع این مشکلات کمک می‌کند و می‌تواند چالش‌های موجود در مسیر چاپ سه بعدی را حل کند و درنهایت با استفاده از آن چاپگر سه بعدی زیست‌پزشکی تولید کرد.

علاوه‌براین، محققان به دنبال حل مشکل نفوذ پرتو‌های فرابنفش در مواد سازنده‌ی ساختار‌های مورد نظرند. با استفاده از نانوذراتی که حاوی تولیم، یتربیوم، فلور و سدیم است، محققان می‌توانند پرتو فرابنفش را به‌صورت یکنواخت در سطح ساختار سه بعدی پخش کنند و با این کار پیوند‌های قوی‌تری شکل گیرد.

براساس اظهارات این گروه تحقیقاتی، این محلول با مواد پلیمری رایج قابل انطباق است. در کنار چاپ سه بعدی، این نوآوری می‌تواند برای فناوری شکل‌دهی سه بعدی با لیزر، پردازش میکرو مواد و هولوگرافی استفاده شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار