آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۸۲۴
برخی منابع خبر دادند؛

جزئیات جدید از تیراندازی در کاخ پادشاه/ ملک سلمان از کاخ خارج شد

برخی منابع شنبه شب اخباری از تیراندازی در نزدیکی کاخ پادشاهی عربستان سعودی مخابره کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، برخی منابع شنبه شب اخباری از تیراندازی در نزدیکی کاخ پادشاهی عربستان سعودی مخابره کردند.

درگیری ها با سلاح سبک انفرادی در حد کلاش و ژ ۳ در داخل کاخ الخزامی محل استقرار بن سلمان ولیعهد عربستان بوده و همینطور ادامه دارد.

کلیه دسترسی های رسانه ای رسمی و غیر رسمی سعودی به این محلها بسته شده و طی تماسی به آنها تاکید شده منتظر خبر و بیانیه رسمی دیوان ملکی بمانند اما از طریق اینترنت برخی شهروندان در اطراف دیواره های کاخ و محلات اطراف تصاویری به بیرون منتقل شده است.

به محض آغاز درگیری ها هم بن سلمان ولیعهد و هم خود سلمان شاه عربستان از محل خارج شده و کاخهایشان هم در سه لایه به محاصره کامل نیروهای ویژه و زره پوشهای مجهز به تسلیحات سنگین در امده اند.

دو حالت دارد یا درگیری تلاش برای کودتا ست یا حمله عناصر وابسته به شبکه القاعده که دومی ضعیفتر است.

همچنین منابع وابسته به معارضان سعودی در خبری که مورد تأیید قرار نگرفته اعلام کردند یک افسر ارشد نیروی زمینی عربستان سعودی با هویت مشخص احتمالا برای کودتا و قتل شاه و ولیعهد تلاش کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار