کد خبر:۶۸۳۰۱۷
شریعتی نیاسر:

دانشگاه شهید بهشتی میزبان سومین همایش ملی آموزش عالی شد

معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات فناوری گفت: دانشگاه شهید بهشتی سه شنبه ۱۸ اردیبهشت میزبان سومین همایش آموزش عالی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات فناوری در نشست خبری که صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد گفت: دانشگاه شهید بهشتی سه شنبه ۱۸ اردیبهشت میزبان سومین همایش آموزش عالی خواهد بود.
 
همایش‌های آموزش عالی در سال ۹۴ برای اولین بار در سطح ملی مطرح شد و شعار ما در آموزش عالی، کنترل ملی، ارتقای کیفی، اقتدار و هماهنگی است که این شعار از ابتدای دولت یازدهم مطرح شد و براساس این شعار هدف گذاری‌هایی شده است.

وی در ادامه گفت: برگزاری این همایش‌ها در گروی مشارکت عمومی، خرد جمعی و عظم راسخ است و اگر این سه اصل در همایش‌ها رعایت شود به اعتلای آموزش عالی می‌توان امیدوار بود.

معاون آموزشی تحقیقات فناوری با اشاره به همایش آموزش عالی در سال ۹۴ گفت: در سال ۹۴ همایش آموزش عالی مطرح شد و اولین همایش در فروردین ماه سال ۹۵ در دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن علمی برگزار شد که در این همایش از ۳۰ استاد برجسته تقدیر شد و نکته مهم این همایش این بود که در فصل بهار و شهادت شهید مطهری برگزار شد و بهانه‌ای برای توجه به آموزش و کیفیت آموزش عالی شد.

شریعتی نیاسر عنوان کرد: دومین همایش اردیبهشت ماه ۹۶ در دانشگاه تهران با همکاری وزارت بهداشت و آموزش و پرورش برگزار شد که در این همایش از ۱۴ نفر از سرآمدان آموزش تجلیل شد.

وی در ادامه گفت: سومین همایش آموزش عالی سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد که در ایام دهه سرآمدی آموزش عالی است. دهه سرآمدی آموزش از سال ۹۴ مطرح شده و دانشگاه‌ها برنامه‌های مختلفی در اعتلای آموزش عالی دارند و هدف از برگزاری این همایش‌ها ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی در آموزش عالی است.

معاون آموزشی تحقیقات فناوری با اشاره به همایش ۱۸ اردیبهشت ماه گفت: در این همایش ۶ میزگرد وجود دارد که عبارتند از: آموزش عالی میان رشته‌ای، آموزش‌های مهارتی، فرایند یاددهی و یادگیری اثربخش، بین المللی شدن آموزش عالی، فرایند‌های پذیرش دانشجو، ساماندهی آموزش عالی که در هر بخش افراد شاخصی سخنرانی می‌کنند و نکته قابل توجه این است که ۱۸۰ شرکت کننده با تمایل خود در این همایش ثبت نام کرده‌اند که این امر نشان دهنده مشارکت عمومی در آموزش عالی است.

شریعتی نیاسر در ادامه گفت: در همایش سرآمدان سال ۹۶، ۱۱ نفر در رشته‌های علوم انسانی، علوم پایه، مهندسی، کشاورزی از دانشگاه‌های صنعتی شریف، شهید چمران اهواز، شیراز، تبریز، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، الزهرا، دانشگاه تهران و شهید بهشتی معرفی و مورد تحلیل قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به علل انتخاب سرآمدان آموزش گفت: سرآمدان آموزش براساس علت‌ها یا علل مختلفی منتخب می‌شوند که عبارتند از: شهرت داشته باشند، در پرورش دانشجویان در سطح جهان تجربه داشته باشند، اثرگذاری فراتر از کلاس داشته باشند، تنوع شهرستان و دانشگاه از علت‌های مهمی است، زیرا سرآمدان درر همه شهر‌ها حضور دارند.

معاون آموزشی تحقیقات فناوری در پایان گفت: هدف از این همایش‌ها این است که خروجی داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار