مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو از راه اندازی پایگاه صادراتی در اندونزی خبر داد و گفت: هدف ما برای صادرات کشورهای آسیایی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بیت اللهی مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو اظهار کرد: با توجه به اینکه برنامه توسعه ۱۰ ساله عمدتا متمرکز بر تجاریسازی و توسعه صنعتی است، در برنامه ۱۰ ساله دوم حجم سرمایه گذاریهای مورد نیاز بسیار بیشتر میشود.
وی با تاکید بر لزوم همکاریهای بین المللی افزود: با توجه به حضور فعال کشورمان در عرصه فناوری نانو، بسیاری از کشورهای جهان علاقهمند به همکاری با ما هستند.
بیت اللهی با بیان اینکه بر اساس برنامه دوم توسعه فناوری نانو هدف این است که ۱۰ بازار نانو به دو درصد از بازار جهانی برسد، عنوان کرد: برای تحقق این امر، میبایست رویکرد صاداراتی داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: به تازگی همکاریهای خود را با اندونزی آغاز کرده ایم و قرار است پایگاه صادارتی در آنجا برای محصولات نانو راه اندازی کنیم.
وی گفت: بدین واسطه زمینه صادرات محصولاتهای تک فراهم میشود.
به گفته مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو، در همین راستا رویکرد صادارت فناوریهای پیشرفته از جمله فناوری نانو را در پیش گرفته ایم و با بسیاری از کشورها مطرح کرده ایم.
وی با بیان اینکه تاکنون به بیش از ۴۵ کشور دنیا محصولات نانو صادر شده است، بیان داشت: یکی از این کشورها چین است که خوشبختانه همکاریهایی خوبی با آن داشته ایم.
بیت اللهی خاطر نشان کرد: ضروری است برای ارتقا هر چه بیشتر سقف و حجم صادرات بیشتر شود تا به بازار بزرگ تری دست بیابیم و این اقدام نیازمند توسعه همکاریهای هر چه بیشتر با کشورهای دوست و علاقمند است.
وی با بیان اینکه سطح توانمندی کشور ما در عرصه نانو مورد استقبال کشورهای دیگر قرار گرفته است، عنوان کرد: برنامههای متعددی داریم که همکاری با کشورهای آسیایی مد نظر ماست.
وی افزود: دورنمایی که برای توسعه فناوری نانو تعیین کردهایم این است که روزی فرا برسد که نانو به بخشی از اقتصاد کشور تبدیل شود.