جزئیات مدارک لازم برای شرکت متقاضیان آزمون دانشنامه و گواهینامه رشته دندانپزشکی کودکان در سال ۹۷ اعلام شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متقاضیان آزمون دانشنامه و گواهینامه دندانپزشکی رشته کودکان باید توجه داشته باشند که ارائه لاگ بوک و مدارک لازم در زمان آزمون الزامی است.
همراه داشتن Log Book برای دستیاران ورودی ١٣٩۴ که نشان دهد در سالهای تحصیلی ۹۵-۹۴، ۹۶-۹۵ و ۹۷-۹۶ چه بیمارانی را در چه تاریخی و تحت راهنمایی کدام استاد درمان کرده اند، الزامی است. Log Book باید به تائید مدیر و سرپرست تخصصی گروه کودکان آن دانشکده رسیده باشد.
همراه داشتن یک Case درمان شده با مدارک کامل شامل فوتوگرافی، رادیوگرافی، Cast و ... که از نظر دشواری یا جالب بودن در حد دورههای تخصصی باشد، الزامی است. این Case میتواند درمان کامل یک بیمار به صورت Full Mouth بوده یا شامل یک Procedure اختصاصی (در حد دانشجوی سال سوم تخصصی) باشد.
دستیاران ضرورت دارد تا خلاصهای از Case خود را در ۲۰۰ تا ۳۰۰ کلمه در قالب فرمت اعلام شده تا تاریخ اول مرداد ۹۷ به ایمیلهایی که در اطلاعیه مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام شده است ارسال کنند.
دستیاران پس از قبولی در آزمون کتبی و در زمان مراجعه جهت آزمون شفاهی، Log Bookها و documentهای پژوهشی خود را نیز به همراه داشته باشند.
Log Bookها پس از ارزیابی توسط هیات ممتحنه و در پایان امتحانات شفاهی به داوطلبان عودت داده خواهد شد.
دستیارانی که در سال یا سالهای گذشته در آزمون شفاهی نمره قبولی را کسب نکرده و برای بار دوم در آزمون شفاهی شرکت میکنند نیازی به همراه داشتن Log Book ندارند.
برنامه آزمون شفاهی در دو روز برگزار خواهد شد.
در روز اول، ارزیابی شامل: تشخیص و طرح درمان از طریق نشان دادن اسلاید و یا ایستگاههای طراحی شده بوده و تا حد امکان، ارزیابی مهارتهای عملی در ارتباط با دندانپزشکی کودکان است.
در روز دوم هر داوطلب ١۵ دقیقه فرصت خواهد داشت تا گزارشی از case خود را ارائه کرده، به سئوالات مطرح شده از طرف ممتحن یا ممتحنین پاسخ دهد.
در محل امتحان جهت نشان دادن اسلایدهای تهیه شده وجود خواهد داشت، اما دستیاران میتوانند لپ تاپ شخصی خویش را نیز به همراه داشته و از آن جهت ارائه case خود استفاده کنند.
در خصوص ریفرانسهای رشته کودکان و در مورد مجلات نیز سئوالات از مقالاتی خواهد آمد که اولا موضوع آن در ارتباط با رشته کودکان بوده و همچنین نویسنده اول یا مسئول آن نیز متخصص دندانپزشکی کودکان باشد.