آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۴۱۷
محسنی در گفتگو با «دانشجو»:

تولید سلول‌های خورشیدی متوقف شد/ بی‌مهری حامیان «آتیه‌سازان» را به حوزه خدمات برد

مدیر بازاریابی شرکت دانش‌بنیان «آتیه‌سازان انرژی سبز» گفت: از آنجایی که برای تولید سلول‌های خورشیدی حامیان مناسبی را پیدا نکردیم، تصمیم گرفتیم به حوزه خدماتی این عرصه وارد شویم.

 

محمدحسن محسنی مدیر مارکتینگ و بازاریابی شرکت دانش‌بنیان «آتیه‌سازان انرژی سبز» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: با علاقه‌مندی به کار روی موضوع سلول‌های خورشیدی، دانش فنی تولید سلول‌های خورشیدی را از دانشگاه‌های استرالیا به ایران آوردیم، اما متاسفانه به دلیل عدم حمایت از فعالیت روی این حوزه، تولید صورت نگرفت و پس از ۴ سال به حوزه خدمات وارد شدیم.

محسنی درباره دلیل انتخاب حوزه انرژی‌های خورشیدی اظهار داشت: طبق تحقیقات و وضعیت انرژی در کشور به این نتیجه رسیدیم که صنعت انرژی در آینده به سمت انرژی‌های تجدیدناپذیر می‌رود از این روبه واسطه یکی از افراد متخصص در این حوزه، انرژی‌های خورشیدی را برای کار انتخاب کردیم و پیش‌بینی ما این بود که در آینده بازار خوبی را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه شرکت آتیه‌سازان در حوزه خدمات نیرو‌های خورشیدی فعالیت دارد، ادامه داد: شرکت آتیه‌سازان انرژی سبز با درک ضرورت فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر و نقش آن در توسعه پایدار و همه جانبه کشور، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ با مأموریت انتقال فناوری تولید سلول‌های خورشیدی با بازده بالا به داخل کشور آغاز کرد. در ادامه مسیر برای ورود به بازار انرژی، فعالیت خود را در سال ۱۳۹۶ رسمیت بخشید.

مدیر بازاریابی شرکت «آتیه‌سازان انرژی سبز» عنوان کرد: در حال حاضر با تکیه بر سرمایه انسانی خود و بهره‌گیری از دانش و خلاقیت در کنار تجربه، در زمینه مشاوره، طراحی و پیاده‌سازی نیروگاه‌های خورشیدی و با نام تجاری آسا انرژی فعالیت داریم و این شرکت برای هدف ساختن جهانی پاک، ایجاد زیرساخت‌هایی لازم و فرهنگ‌سازی برای رسیدن به این هدف را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

وی دستاورد اصلی مجموعه را فناوری تولید سلول دانست و بیان کرد: مجموعه ما توانست دانش فنی نسل جدیدی از سلول‌های خورشیدی را به داخل کشور آورد که حتی ثبت اختراع آن را در کشور انجام دادیم، در حوزه خدمات هم توانستیم دانش فنی راه‌اندازی سلول‌های خورشیدی را بومی کنیم.

محسنی اظهار داشت: درحال حاضر شرکت آتیه‌سازان انرژی سبز ۹ نیروی فعال دارد که دانش‌آموخته حوزه برق، انرژی، بازار و مدیریت هستند. این شرکت کاملا خصوصی است و تمام هزینه‌ها به صورت شخصی تامین می‌شود.

وی با اشاره به مشکلاتی مثل نوسانات ارز و نبود سرمایه‌گذاران مناسب عنوان کرد: تجهیزات مورد استفاده ما در بخش خدمات وارداتی است و نوسانات ارز ما را با مشکل مواجه می‌کند به گونه‌ای که در سال ۹۷ نسبت به سال قبل بحث خدمات حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

وی ادامه داد:علیرغم تلاش بسیار برای پیداکردن حامی مناسب در بحث تولید سلول‌های خورشیدی (بعنوان راهی برای ورود به حوزه تولید)، اما متاسفانه با مهری مواجه شدیم و تصمیم گرفتیم کاملا مستقل به حوزه خدماتی وارد شویم. اگر در حوزه تولید حمایت صورت گیرد بتوانیم خود تولیدکننده قطعات باشیم بدون شک در آینده برای صنعت انرژی حرف‌های زیادی برای گفتن داریم و می‌توانیم خدمات پایدار ارائه کنیم، در غیراینصورت با تکیه بر تجهیزات خارجی و واردات کاری از پیش نمی‌بریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار