فرزام، مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد سرانه ورزشی دانشگاه امیرکبیر گفت: سرانه ورزشی دانشگاه امیرکبیر در حال حاضر چیزی حدود ۸۰۰۰ متر است و با توجه به جمعیت دانشجویی این دانشگاه تقریبا ۶۱ سانتی متر مربع برای هر دانشجو میباشد.
وی در ادامه گفت: این امکانات به صورت یک مجتمع مرکزی است و همه دانشجویان از آن استفاده میکنند. از جمله امکانات این ورزشگاه استخر، سالن بدنسازی و دیگر امکانات ورزشی مثل تیراندازی، تنیس روی میز، سنگ نوردی، ایروبیک، یوگا و ... میباشد. این امکانات در طی ایام تحصیلی تا ساعت ۳ بعد از ظهر در اختیار گروه تربیت بدنی دانشگاه است و از ساعت ۳ تا ۱۲ شب در اختیار دانشجویان قرار میگیرد و استفاده دانشجویان از آن به صورت یک روز در میان برای خانمها و آقایان میباشد.
مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به امکانات محدود دانشگاه در زمینه ورزشی گفت: با توجه به کمبود امکانات ورزشی در دانشگاه برای دانشجویان خوابگاهی امکاناتی در نظر نگرفته ایم و دانشجویان خوابگاهی از امکانات داخل دانشگاه استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه مجتمع ورزشی دانشگاه در حال تکمیل است، گفت: طبقه آخر مجتمع ورزشی دانشگاه از زمان ساختمان ورزشی دانشگاه روند ساخت آن متوقف شد تا اینکه در سال ۹۶ با کمک خیرین قرار شد تا طبقه آخر این ساختمان ورزشی نیز احداث گردد و تا سال آینده به بهره برداری برسد.
فرزام افزود: این سالن برای فوتبال، والیبال، بسکتبال، بدمینتون و رشتههای این چنینی در نظر گرفته شده است و در واقع یک سالن چند منظوره محسوب میشود.
مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه امیرکبیر توضیح داد: مجموعه ورزشی دانشگاه امیرکبیر دارای استخر، سالن بدنسازی اختصاصی بانوان، سالن آمادگی جسمانی، سالن تنیس روی میز و بدنسازی اختصاصی آقایان، سالن سنگ نوردی، شمشیربازی و همچنین یک سالن چند منظوره داریم که شامل تیر و کمان، تیراندازی و رشتههای این چنینی میشود.
وی افزود: در این چند سال گذشته یکی از شاخصهایی که برای سنجش سرانه ورزش در دانشگاه تعریف کردیم شاخص زمانی بود که سرانه ورزش در دانشگاه امیرکبیر برای هر دانشجو در روز دو دقیقه بود و ما تلاش کردیم تا این دو دقیقه را به پنج دقیقه برسانیم و امیدواریم تا در سال ۹۷ بتوانیم این آمار را به شش دقیقه افزایش دهیم.