کد خبر:۶۹۷۳۸۰
با انعقاد ۳ قرارداد؛

استارت‌آپ سنگاپوری ۲۰ میلیون لیتر آب در روز را تصفیه می‌کند / 10 میلیون دلار افزایش درآمد سالانه شرکت

یک استارت‌آپ سنگاپوری ضمن انعقاد سه قرارداد برای تصفیه آب با فناوری تولید غشاء سه بعدی قرار است روزانه ۲۰ میلیون لیتر آب را برای شهرداری یکی از مناطق چین تصفیه کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نانوسان (NanoSun) توسط دو محقق از دانشگاه صنعتی نانیانگ انشعاب یافته است. این شرکت روی فناوری تصفیه آب فعالیت دارد. از سال ۲۰۱۵، نانوسان ۱۵ سامانه تصفیه آب طراحی و ارائه کرده است که این محصولات به شرکت‌های خصوصی و سازمان‌های دولتی در سنگاپور، چین، اندونزی و فیلیپین داده شده است.

در حال حاضر این استارت‌آپ تجهیزات چاپ سه بعدی خود را برای تولید غشاء تصفیه آب به بازار عرضه کرده است. «دارن سان» استادیار دانشگاه صنعتی نانیانگ و از بنیان‌گذاران این استارت‌آپ می‌گوید: «زمانی که نوآوری در فرایند‌های رایج اتفاق می‌افتد دیگر شرکت‌ها از این نوآوری استفاده می‌کنند؛ بنابراین ما سعی می‌کنیم همیشه یک گام جلوتر از رقبا، محققان و دیگر بازیگران صحنه باشیم تا بتوانیم سامانه‌های کوچکتر، کاراتر و ارزان‌تر ارائه کنیم.»

در حال حاضر تولیدکنندگان از اسید برای ایجاد پلیمر‌های متخلخل استفاده می‌کنند. ما از چاپ سه بعدی برای تولید غشاء لایه نازک از میلیون‌ها نانوالیاف استفاده کردیم. با این کار غشاء امکان عبور سریع‌تر جریان را می‌دهد و هزینه کار کاهش می‌یابد. این نوآوری موجب شده تا هزینه نگهداری سامانه‌های تصفیه آب کاهش یابد و مقاومت بیشتری در برابر تشکیل زیست‌فیلم‌ها ایجاد شود.

این استارت‌آپ نتیجه ۲۰ سال کار سان است که با پشتیبانی بورد توسعه اقتصادی سنگاپور همراه است. این شرکت به دنبال به‌کار گیری تحقیقات دکتر سان و دستاورد‌های او در حوزه شیمی آب است.

نانوسان سه قرارداد جدید برای تصفیه آب منعقد کرده است که طبق یکی این قرارداد‌ها باید امکان تصفیه ۲۰ میلیون لیتر آب در روز برای شهرداری یکی از مناطق چین فراهم شود. دو قرارداد دیگر با شرکت‌های چند ملیتی نیمه‌هادی سنگاپور بوده که قرار است اولین مشتری غشاء چاپ شده سه بعدی باشند. این قرارداد‌ها موجب افزایش درآمد نانو سان تا ۱۰ میلیون دلار در سال خواهد شد و این موضوع موجب می‌شود تا نانوسان به یکی از موفق‌ترین استارت‌آپ‌های انشعاب‌یافته از دانشگاه تبدیل شود.

نانوسان قصد دارد تا روی غشاء‌هایی با کاربرد‌های مختلف صنعتی کار کند. این شرکت بخش تحقیق و توسعه جدید خود را راه‌اندازی کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار