کد خبر:۷۰۰۱۳۴
از ۱ مرداد ماه؛

پذیرش حضور شرکت‌های توسعه‌ای در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران آغاز می‌شود

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نظر دارد به منظور افزایش هم‌افزایی علمی و ارتقاء فناوری تعداد محدودی شرکت، در حوزه‌های فناوری اینترنت اشیاء (IOT) و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) پذیرش می‌کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نظر دارد به منظور افزایش هم‌افزایی علمی و ارتقاء فناوری نسبت به پذیرش تعداد محدودی شرکت، در حوزه‌های فناوری اینترنت اشیاء (IOT) و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) که دارای شرایط اولیه ذیل می‌باشند، اقدام نماید:

۱- سابقه سه ساله فعالیت شرکت و ارائه حداقل سه اظهارنامه مالیاتی (در صورت تغییر عنوان شرکت، سوابق شرکت قبلی که حداقل ۵۰% سهام داران مشترک باشند)

۲- داشتن حداقل هشت میلیارد ریال گردش مالی (مجموع کل درآمد و کل هزینه) مطابق اظهارنامه مالیاتی در سه سال اخیر (مجموعاً)

۳- ارائه حداقل ۳۰ لیست ماهانه بیمه در طی مدت سه سال اخیر

۴- ارائه دهنده محصولات و خدمات در سطوح فناوری متوسط به بالا (منظور محصولات و خدماتی است که از فرآیند‌های تحقیق و توسعه و یا مهندسی معکوس تولید شده باشند و در حال ارائه به بازار باشند.)

۵- حداقل سطح آمادگی فناوری (TRL۸) محصولات/خدمات

۶- عدم عضویت و استقرار هم‌زمان در سایر پارک‌های علم و فناوری کشور

شرکت‌هایی که سهامداران آن از میان دانشجویان، دانش آموختگان و یا اعضاء هیئت علمی دانشگاه تهران باشند در اولویت پذیرش خواهند بود.

 همچنین آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مدارک به مدت ۲۰ روز و تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۰۵/۲۰/ ۱۳۹۷ و یا ارسال ۳۰ پرونده کامل اول می‌باشد.

مزایای استقرار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ۱- بهره مندی از مزایا و معافیت‌های قانونی پیش بینی شده مربوط به شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری کشور (ماده ۹ قانون حمایت از شرکت¬ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات)۳- امکان بهره مندی از مزایای هم افزایی علمی ناشی از استقرار در پارک دانشگاه تهران ۴- امکان بهره مندی از خدمات مربوط به عقد قرارداد‌های انتقالی۵- امکان بهره مندی از خدمات تجاری سازی (اتاق سرمایه) ۶- امکان بهره مندی از خدمات کلینیک کسب و کار (حقوقی، بیمه و مالیات) ۷- امکان بهره مندی از خدمات صندوق پژوهش و فناوری پارک است.


همچنین مراحل پذیرش: ۱- تکمیل کاربرگ‌های پذیرش ۲- بررسی و پذیرش اولیه (تکمیل پرونده) ۳- شرکت در جلسات داوری فنی و کارگروه ارزیابی ۴- اعلام نتیجه نهایی است.

*برآورد زمانی مراحل پذیرش از زمان خاتمه فراخوان به طور متوسط برابر سه ماه است.

لازم به ذکر است جهت هماهنگی‌های بیشتر و همچنین در خصوص سوالات خارج از موارد مطرح شده در روز‌های شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ با کارشناس مربوطه به شماره تلفن ۸۸۲۲۰۷۰۰ – داخلی ۱۸۶، تماس حاصل فرمایید. و لینک ثبت نام   http://stp.ut.ac.ir/toseiot است. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار