آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۱۹۰۹
غلامی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

ستاد وزارت علوم هیچ مسئول بازنشسته‌ای ندارد/ در مورد حذف کنکور با آموزش و پرورش اختلاف داریم

وزیر علوم گفت: در ستاد وزارت علوم هیچ مدیر، معاون و مسئولی از بازنشسته‌ها نداریم و در دانشگاه‌ها تنها دو مورد رئیس دانشگاه بود که یکی از آن‌ها ....

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری که در ساختمان وزارت علوم در حال برگزاری است در پاسخ به سوال خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص نشست کمیسیون آموزش مجلس با علی لاریجانی برای حذف کنکور توضیح داد: آقای دکتر لاریجانی به صورت کنایه گفتند که سازمان سنجش و کنکور باید منحل شود، اما چون قانون را مجلس تصویب می‌کند و باید ما آن را انجام دهیم و مجلس به این مسئله توجه دارد که دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجو باید پروسه‌ای را همانند آزمون و مصاحبه برگزار کند که البته این یک سابقه قانونی دارد و تمام شدن فرآیند کنکور در گرو پیدا کردن راهکاری برای همکاری با آموزش و پرورش است.

وی افزود: باید راهکاری پیدا کنیم تا با همکاری وزارت آموزش و پرورش دانشگاه‌های پرطرفدار که میزان استقبال داوطلبان در آن‌ها زیاد است شاخص آزمون و سنجش داشته باشند و در بین داوطلبان کسانی که واجد شرایط پذیرش در آن دانشگاه‌ها هستند بتوانند در آن دانشگاه پذیرفته شوند.

غلامی تاکید کرد: با توجه به این شرایط هنوز برگزاری کنکور ادامه دارد و تلاش مان این است که با وزارت آموزش و پرورش به یک تعاملی برسیم و طی جلساتی که داشتیم در برخی موارد توافق شده، اما در حال حاضر کنکور سراسری در پذیرش فقط ۱۵ درصد از ورودی‌های دانشگاه‌ها نقش تعیین کننده دارد.

وی در خصوص موارد اختلاف با وزارت آموزش و پرورش برای حذف کنکور توضیح داد: روی برخی شاخص‌ها تفاوت‌هایی وجود دارد که ما از وزارت آموزش و پرورش می‌خواهیم که یک کارنامه پنج ساله از دانش آموزان به ما ارائه دهد تا ما بتوانیم استعداد داوطلبان را تشخیص دهیم و کارنامه متکی به یک سال آخر نباشد تا یک دانش آموز مستعد از حق تحصیل در دانشگاه برتر محروم شود که متاسفانه هنوز این سیستم طراحی نشده، اما امیدواریم هر چه زودتر این سیستم تامین شود.

وزیر علوم تصریح کرد: با توجه به اینکه رشته محل‌های زیادی در دانشگاه‌ها داریم شانس قبولی برای رشته‌های کم طرفدار بالاست و به خاطر همین اولویت‌ها با تاثیر مثبت سوابق تحصیلی تعیین می‌شود. باید رتبه یک آزمونی که استاندارد باشد به دانشگاه‌ها داده شود تا ما بتوانیم افراد مستعد را شناسایی کنیم.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص اینکه با توجه به تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان آیا در کابینه وزارت علوم و در سطح معاونین و مدیران خود شاهد تغییراتی خواهیم بود، توضیح داد: در ستاد وزارت علوم هیچ مدیر، معاون و مسئولی از بازنشسته‌ها نداریم و در دانشگاه‌ها تنها دو مورد رئیس دانشگاه بود که یکی از آن‌ها پس از آنکه بازنشسته شد از طریق بازگشت به کار ایثارگران دوباره به فعالیت خود ادامه داد که در برخی جراید گفته شده بود که این فرد بازنشسته است، اما نیست. یک مورد دیگر هم در یکی از دانشگاه‌ها می‌باشد که در بازه زمانی دو ماهه جایگزین آن تعیین می‌شود.

وی تاکید کرد: اخیرا بحث بازنشستگی اساتید مطرح شده که باید در این باره توضیح دهم آئین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی در مورد بازنشستگی اعضای هیئت علمی توضیح داده که اعضای هیئت علمی در مرتبه استاد تمام حداکثر تا ۷۰ سالگی می‌توانند خدمت کنند. همچنین اعضای هیئت علمی در سطح دانشیار ۶۷ سال استادیار ۶۵ سال می‌باشد که فقط استثنایی برای استاد تمام‌ها و اساتید نمونه کشوری وجود دارد که می‌توانند سه سال آن هم به صورت یک سال یک سال با مجوز هیئت امنای دانشگاه علاوه بر ۷۰ سال خدمت خود ادامه خدمت دهند و اساتید ممتاز دانشگاه نیز براساس آئین نامه دانشگاه‌ها می‌توانند علاوه بر ۷۰ سال ادامه خدمت تا ۳ سال خدمت خود را ادامه دهند.

غلامی تاکید کرد: موارد استثنایی نیز در برخی از پژوهشگاه‌های دانشگاه‌های کشور داریم که تا ۷۵ سالگی پژوهشگر می‌تواند فعالیت کند این اساتید بازنشسته بعد از ۷۰ سال می‌توانند در دانشگاه‌ها حضور داشته باشند و از روسای دانشگاه‌ها کتبا خواستم تا اتاق کار و امکانات لازم برای آن‌ها فراهم شود و در تدریس دروس راهنمای مشاوره پایان نامه‌ها فعال باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Germany
۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۹
حاشیه‌‌های خبر بازرسی ماموران آژانس انرژی اتمی از برخی دانشگاه‌‌های کشور همچنان ادامه دارد. در تازه‌‌‌‌‌ترین واکنش به این اتفاق عجیب، سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفته است این بازرسی‌ها مربوط به تعهد پادمانی و به‌خاطر پذیرش پروتکل الحاقی است؛ ادعایی که با مراجعه به متن پروتکل الحاقی، محل تردید واقع خواهد شد. به گزارش «وطن‌امروز»، از حدود 2 ماه پیش که اخبار مربوط به بازرسی برخی دانشگاه‌ها توسط ماموران آژانس انرژی اتمی منتشر شد، شاهد سیل واکنش‌ها به این موضوع بوده‌‌‌‌‌‌ایم؛ از مسؤولان دولتی و نمایندگان مجلس گرفته تا اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان. بر اساس اخبار منتشر شده، تاکنون بازرسان آژانس از ۲ دانشگاه علم و صنعت و صنعتی شریف بازرسی کرده‌اند‌ و ۲ دانشگاه شهید بهشتی و صنعتی امیرکبیر نیز در صف انتظار بازرسی قرار دارند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار