آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۶۲۲
به میزبانی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری؛

نشست هم اندیشی دبیران شبکه ملی جامعه و دانشگاه برگزار شد

نخستین نشست هم اندیشی دبیران شبکه ملی جامعه و دانشگاه امروز با حضور حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور، غلامرضا غفاری، دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه، عسکری، رئیس دبیرخانه مرکزی شبکه برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم در این نشست که صبح امروز که در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد، محمد هادی عسکری، با اشاره به تجدید نظر صورت گرفته در ساختار پیشین شبکه از تدوین آیین نامه اجرایی شبکه و امضای آن توسط وزیر علوم و شکل گیری ارکان آن خبر داد و ابراز امیدواری کرد که دبیرخانه بتواند با تعامل سازنده در استان‌ها منویات مورد نظر شبکه و دستگاه‌هایی که نسبت به تشکیل شبکه تفاهم نمودند را دنبال نماید.

رئیس دبیرخانه مرکزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه افزود: دانشگاه در همه کشور‌ها منشاء تحولات و محلی برای طرح، تدوین و تفسیر مسائل اجتماعی و ارائه راهکار به مجموعه‌های اجرایی بوده است. وی با اشاره به سابقه طولانی دانشگاه در ایران و نقش برجسته آن در مهمترین مسائل کشور گفت: ملموس‌ترین نقش دانشگاه در تاریخ ایران حضور موثر دانشگاهیان در انقلاب اسلامی است. دانشگاهیان به عنوان عناصر برجسته سیاسی و اجتماعی در پیروزی، تثبیت و نهادسازی بعد از انقلاب و تامین نیروی انسانی برای اداره و فرماندهی جنگ و سازندگی بعد از آن مشارکت فعال داشته اند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی با اشاره به گسترش کمی آموزش عالی و به حاشیه رفتن نقش دانشگاه در حل مسائل اجتماعی ابراز امیدواری کرد که مدل پویا و چابک شبکه ملی جامعه و دانشگاه می‌تواند محلی برای اجماع اندیشمندان و نخبگان سازمان‌های مردم نهاد استان‌ها برای رصد مشکلات و در نهایت حل مشکلات پیش رو باشد.

در ادامه جلسه اعضای دبیرخانه موارد و مسائل و چالش‌های موجود را مطرح نمودند. پس از آن دبیران شبکه به بحث و ارائه نکته نظرات خود پرداختند.

لازم به ذکر است این نشست قرار است به مدت دو روز در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شود که روز نخست آن امروز با حضور مسئولان و صاحب نظران و همچنین دبیران استانی شبکه برگزار شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار