
کد خبر:۷۰۸۰۸۲
سیداخلاقی:
کشور ما در مرحله گذار از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر بهرهوری قرار دارد
عضو کارگروه بذر و اندامهای تکثیری معاونت علمی گفت: کشور ما در وضعیت کنونی در یک مرحله گذار از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر بهرهوری قرار دارد و سهم اقتصاد دانشبنیان در آن محدود و ناچیز است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جعفر سیداخلاقی عضو کارگروه بذر و اندامهای تکثیری ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی گفت: برگزاری جشنواره و نمایشگاهها میتواند موجب رشد اقتصاد عرصه گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی است.
جعفر سیداخلاقی، عضو کارگروه بذر و اندامهای تکثیری ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، بیان کرد: اگر بخواهیم اقتصاد کشورها را به سه دسته اقتصاد مبتنی بر منابع طبیعی، اقتصاد مبتنی بر بهرهوری و اقتصاد مبتنی بر علم و فناوری یا دانشبنیان طبقهبندی کنیم، کشور ما در وضعیت کنونی در یک مرحله گذار از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر بهرهوری قرار دارد و سهم اقتصاد دانشبنیان در آن محدود و ناچیز است.
وی ادامه داد: در چنین فضایی، دولتمردان باید راهبردهای مناسبی را برای گذار سریع به مرحله اقتصاد دانشبنیان اتخاذ کنند. یکی از این راهبردها، برگزاری جشنوارهها و نمایشگاهها در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی برای تشویق و ترغیب سرمایه گذاریها به این سمت است.
به گفته سید اخلاقی، امروزه اهمیت و نقش نمایشگاهها و جشنوارهها در توسعه اقتصاد جهانی رو به افزایش است، برپایی نمایشگاهها و جشنوارهها، هرساله هزاران میلیارد دلار درآمد بهطور مستقیم عاید اقتصاد جهانی میکنند.
وی اظهار کرد : بررسیها نشان میدهد بازده صنعت نمایشگاهی در دنیا بهطور متوسط ۶ برابر هزینههایی است که برای برگزاری آن انجام میگیرد، هست و لذا جشنوارهها میتوانند منافع اقتصادی بالایی را تولید کنند.
عضو کارگروه بذر و اندامهای تکثیری ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی خاطرنشان کرد: با التفات به اینکه تولید، فرآوری و تجارت گیاهان دارویی یکی از مهمترین عرصههای اقتصادی در کشور است و در عصر حاضر توجه خاصی به آن صورت میگیرد، برگزاری جشنواره ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب ایرانی (سنتی) فرصتی است که بسیاری از فناوران و صاحبان صنعت در این حوزه، از آن برای توسعه جریان فناوری و همچنین رونق سرمایهگذاری در کشور بهرهجویند.
وی افزود: از طرفی حضور خانوادهها و اقشار مختلف مردم در این فستیوال علمی فناورانه، این امکان را به ستاد و برگزارکنندگان میدهد که با برنامهها و بخشهای متنوع، در فضایی پرنشاط و نویدبخش، پیام جشنواره را به مخاطبان خود منتقل کنند.
به گفته سید اخلاقی، این جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی میتواند به عنوان موتور محرکه، محل تبلور اقتصاد دانشبنیان و محل تلاقی و اشتراک همه صاحبان صنعت و سرمایه در این حوزه نقش بسزایی را در جهتدهی و مدیریت فعالیتها و اقدامات و نیز توجه دادن محافل و مجامع مختلف به سمت این صنعت ملی ایفا کند.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب ایرانی (سنتی) به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه ۹۷ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.