آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۷۷۸
با حضور وزیر علوم و معاون علمی ریاست جمهوری؛

سی‌و‌پنجمین کنفرانس بین‌المللی پارک‌ها و مراکز نوآوری آغاز شد

سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی پارک‌ها و مراکز نوآوری با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امروز دوشنبه ۱۲ شهریورماه در اصفهان آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امروز دوشنبه ۱۲ شهریورماه برای حضور در سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی پارک‌ها و مراکز نوآوری به استان اصفهان سفر کرده است.

کنفرانس جهانی پارک‌های علم و فناوری که یکی از مهم‌ترین رویداد‌های بین‌المللی در حوزه اقتصاد و شرکت‌های دانش‌بنیان محسوب می‌شود، پس از سی و چهار دوره برای نخستین بار به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و در اصفهان برگزار خواهد شد.

موضوع اصلی این کنفرانس «حرکت به سوی شهر‌ها و جوامع پایدار، پرورش و ترویج اکوسیستم‌های نوآوری» بوده و در این رویداد چگونگی بهره‌مندی از ظرفیت نهاد‌های توسعه فناوری به ویژه پارک‌های علم و فناوری برای رفع مشکلات شهر‌ها و رسیدن به توسعه پایدار بررسی خواهد شد. همچنین در این کنفرانس از ۵۰ کشور دنیا مقاله دریافت شده است که تعداد این مقالات در کنفرانس‌های جهانی رکورددار است و این به سابقه علمی و تحقیقاتی کشور ما برمی‌گردد، ۳۵ مقاله کامل از ۲۲ کشور نیز در روز‌های برگزاری کنفرانس به صورت شفاهی ارائه خواهد شد.

منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، محسن مهرعلیزاده، استاندار اصفهان، لوییس سنز مدیرکل اتحادیه بین المللی پارک‌های علم و فناوری و مراکز علم و فناوری و برخی روسای پارک‌های علم و فناوری از دیگر کشور‌ها از جمله حاضرین در این کنفرانس هستند. بازدید از نمایشگاه جانبی سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی پارک‌ها و مراکز نوآوری از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای شرکت کنندگان در این کنفرانس است.

سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار