معاون اجتماعی سازمان بهزیستی از تدوین برنامه راهبردی هفتگانه برای پیشگیری از خشونت و کودک آزاری در میان کودکان در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حبیب الله مسعودی فرید در نشست خبری ظهر چهارشنبه که به مناسبت هفته کودک برگزار شد، گفت: در راستای تحقق سیاست ارتقائی، همه کودکان باید در فضای مناسب رشد کنند. در برخی از کشورها دو درصد از تولید ناخالص ملی برای رشد و تکامل ابتدایی کودکان اختصاص پیدا میکند. این در حالی است که سهم تولید ناخالص ملی در آموزش عالی تنها نیم درصد است و این نشان دهنده اهمیت دوران کودکی است.
وی با اشاره به اینکه از کودکان در معرض آسیب و آسیب دیده حمایت میکنیم، افزود: این افراد شامل کودکان بدسرپرست، بی سرپرست، سرپرست غیرموثر و پیشگیری از کودکان آزاردیده است.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی اظهارداشت: تنبیه و کودک آزاری در مدارس به سرعت به ما گزارش میشود و ۷ راهبرد اساسی برای کنترل و پیشگیری از خشونت علیه کودکان در دست تدوین داریم که در سطح ملی انجام میشود.
فرید با اشاره به اینکه ۷۰ درصد کودک آزاریها در آینده باعث کاهش بهره وری این افراد میشود، گفت: کودک آزاری در بزرگسالی بر روح و روان کودکان تاثیر میگذارد.
وی با تاکید بر اینکه شناسایی و مداخله بهنگام، اقدامات قضایی به موقع و ... از جمله رویکردهایی است که در بحث کاهش کودک آزاری و پیشگیری از خشونت موثر است، گفت: رسانه ها، تشکلهای غیردولتی، قوانین و حمایت اقتصادی خانوادهها از دیگر راهبردها هستند.
به گفته فرید، ۹۵ درصد کودکان کار و خیابان، با خانواده زندگی میکنند در همین راستا مراکز روزانه تدوین کرده ایم.
وی افزود: ۷۰ درصد کودکان کار، غیرایرانی و اتباع بیگانه هستند.