کد خبر:۷۲۳۰۶۷
قادری‌فر:

راه‌اندازی اولین استارت آپ در حوزه گیاهان دارویی/ حمایت ویژه‌ از استارت‌آپ‌های تخصصی

رئیس مرکز فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری گفت: برنامه‌ای طی این هفته از سوی معاونت علمی به ستاد‌ها ابلاغ شده تا از کسب‌ و کار‌های نو و استارت‌آپ‌های تخصصی حمایت ویژه‌ای شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسماعیل قادری‌فر، رئیس مرکز فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در نشست خبری چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی که صبح امروز در محل معاونت علمی و فناوری برگزار شد، گفت: ایران در زمینه طب سنتی در طول سال های اخیر جایگاه خوبی داشته و ستاد  گیاهان دارویی  معاونت علمی توانسته به عنوان یک نهاد وابسته نقش آفرینی خوبی کند همچنین این ستاد از اولین ستادهای معاونت علمی است که توانسته با ترویج و فرهنگ سازی بومی به فعالیت بپردازند.

قادری فر افزود: هر سال نوآوری‌های خاصی در این نمایشگاه ایجاد می شود و امسال نیز شتاب‌دهنده‌ها و نهاد‌های واسطی که می‌توانند به زنجیره ارزش‌ساز کمک کنند، در نمایشگاه حضور دارند و ما نیز امیدواریم بتوانیم زمینه ای را برای ورود دیگر شرکت ها ایجاد کنیم . 

وی در ادامه  گفت: استارت‌آپ‌ها در حوزه خدماتی به‌خوبی شکل گرفته‌اند و  برنامه هایی جهت توسعه شتاب‌دهنده‌های تخصصی در دستور کار قرار دارد همچنین برنامه‌ای طی این هفته توسط معاونت علمی به ستاد‌ها ابلاغ شده تا از کسب‌ و کار‌های نو و استارت‌آپ‌های تخصصی حمایت ویژه‌ای شود و شتاب‌دهنده‌های حوزه آب، انرژی، محیط زیست و حوزه‌های با ظرفیت و پتانسیل بالا، پای کار باشند.

قادری فر در خصوص حضور شتاب دهنده ها در نمایشگاه تصریح کرد: مرکز تخصصی حمایت از شتاب‌دهنده‌ها در پارک فناوری پردیس وجود دارد و امکاناتی مانند تمهید فضای مناسب کاری و ایجاد کارخانه نوآوری، تسهیلات ارزی و کمک‌های بلاعوض به استارت‌آپ‌های تخصصی ارائه می‌شود. همچنین توانستیم در بخش علوم دریایی شتاب‌دهنده تخصصی ایجاد کنیم و می‌خواهیم اولین شتاب‌دهنده تخصصی حوزه گیاهان دارویی را نیز راه‌اندازی کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار