آموزشهای کاربردی و مصداقی، راه نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سیدمحمود نبوی در سفر به شهرکرد در جمع مسئولان دانشگاههای پیامنور استان، با اشاره به اینکه دانشگاه پیامنور نسبت به دانشگاههای دیگر علیرغم ضعفها دارای امتیازاتی است، افزود: دانشگاه پیامنور در مسائل فرهنگی نسبت به دانشگاههای دیگر وضعیت بهتری دارد، گرچه از این وضعیت راضی نبوده و تا رسیدن به قله، فاصله بسیاری وجود دارد.
حجتالاسلام نبوی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بارها بر آشنا شدن و نزدیک شدن با سبک زندگی اسلامی تاکید کردند، تصریح کرد: ما به دلیل مسلمان بودن خود، باید سبک زندگی را با سبک زندگی ائمه آمیخته کنیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای پیام نور بیان کرد: تقویت باورها و ارزشهای دینی یکی از راههای نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی است که باید این امر از فرزندان آغاز شود، زیرا دانشگاه محل آموختن علم است و جای تربیت نیست، گرچه وظیفه اساتید نیز باید تربیت دانشجو باشد.
وی گفت: تمامی افراد باید بر روی تقویت باورهای دینی فعالیتهایی را انجام دهند، زیرا عمده مردم دین را با چشم فرا میگیرند، بنابراین باید ارزشها را تقویت و به دیگران انتقال داد.
حجتالاسلام نبوی تاکید بر آموزشهای کاربردی و مصداقی را از دیگر راههای نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی دانست.
وی بیان کرد: امروزه برخی به دنبال این هستند که به دشمن چهره خوش نشان دهند و این بیانگر این است که آنها عزت فرهنگی را لمس نکردهاند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای پیام نور گفت: عزتمندی و ذلتگریزی مهمترین سبک زندگی اسلامی است.
وی در ادامه اضافه کرد: در زمینه عدالت و نظم ساختاری دچار ضعیف هستیم و به خوبی اقدامی در این زمینه انجام نگرفته است، همچنین در تقوای اجتماعی دارای مشکل هستیم بنابراین نباید به راهحلهای درونی اکتفا کرد.
حجتالاسلام نبوی استفاده درست از ظرفیت مساجد و اجرای بدون کم و کاست قانون در برخورد با مجرمان را از دیگر راههای نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی برشمرد و گفت: متاسفانه در کشور در تمامی ارگانها رفیقبازی و رانت بسیار بوده که لازم است در حد توان خود، قانون را اجرایی کرد.
وی اصلاح رفتار مسئولان و ذینفعان را از دیگر راههای نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی عنوان کرد و افزود: باید باطن افراد اصلاح شود که متاسفانه برخی تخصص دینی ندارند و مشکل اینجاست که اطلاعات دینی افراد ضعیف است.
وی خاطرنشان کرد: از مهمترین شیوههای اصلاح آسیبها و فرهنگسازی صحیح، اصلاح رفتار مسئولان و متولیان جامعه است.
در ادامه سرپرست دانشگاه پیامنور چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود ۸۶ هیئت علمی و ۲۰۰ کارمند در مجموعه دانشگاه پیام نور استان، گفت: بالغ بر هشت هزار دانشجو در ۲۵۶ رشته محل کارشناسی و ۹ رشته محل کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند و ۵۰۰ استاد در این دانشگاه فعالیت میکند.
علیرضا آبرود خاطرنشان کرد: سه مرکز و هشت واحد پیام نور در استان فعال است که امسال در بحث جذب دانشجو این دانشگاه توانست رتبه سوم کشوری را کسب کند و نسبت به ظرفیت تعیین شده بالاترین جذب را داشته باشد.
سرپرست دانشگاه پیامنور چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: دانشگاه پیام نور استان علیرغم کمیتها دارای کیفیت فوقالعادهای در حوزه فرهنگی بوده است و طی شش ماه نخست امسال میزان اعتبار هزینه شده در این دانشگاه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۹ درصد، کاهش داشته است.