آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۹۰۳

وزیر خارجه قطر: تحریم‌ها علیه ایران بی‌تأثیر است

وزیر خارجه قطر می‌گوید که عربستان سعودی به خاطر ماجرای قتل خاشقجی باید پاسخگو شود؛ این مقام دولت قطر همچنین تأکید کرد که تحریم‌ها علیه ایران بی‌تأثیر هستند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر خارجه قطر بار دیگر تاکید کرد که عربستان سعودی باید به خاطر قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد عربستانی، پاسخگو باشد.

شیخ محمد بن عبد الرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر که در شورای روابط خارجی آمریکا در نیویورک سخنرانی می‌کرد همچنین از جنگ عربستان سعودی علیه یمن انتقاد کرد، جنگی که سازمان ملل متحد آن را بدترین بحران انسانی در جهان توصیف کرده است.

به نوشته بلومبرگ، وزیر خارجه قطر در ادامه گفت: «تمامی این رخداد‌ها را، واقعا انتظار ندارید که از کشوری که چنان وزنی دارد همچون عربستان [بروز یابد]... ما امید داریم که آن‌ها بار دیگر به یک کشور خردمند تبدیل شوند. جهان این رفتار را مشاهده می‌کند و نمی‌توانیم بیش از این درباره آن صحبت کنیم، این رفتار خودش گویا است.»

رئیس دستگاه دیپلماسی قطر همچنین خواهان تعامل منطقه‌ای با ایران شده و تحریم‌ها علیه تهران را بی‌تاثیر خواند.

وزیر خارجه قطر همچنین در پاسخ به پرسشی درباره قتل خاشقجی توسط مقامات سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول گفت: «جنایتی رُخ داده است و جهان نیازمند پاسخی به آن است.»
 
وی افزود: «ما خواهان این هستیم که هرکسی که در هر بخشی از این ماجرا مسئولیت داشته است پاسخگو شود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار