به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ بیداری دانشجو یک مساله است، و افراط یا بازیچهی احزاب خارج نشین دانشگاه هم یک چیز دیگر. هنگامی که دانشجویی با بیان درست و در قالب گفتگو و نه اغتشاش روی به مطالبات صنفی خود و دانشجویان دیگر میآورد قطعا با تشویق سایرین مواجه خواهد شد. اینکه یک دانشجو از ناکارآمدیها و سوءمدیریتها ناراضی و شاکی باشد و برای رسیدگی و رفع آنها از هیچ تلاشی فروگذار نباشد موجب بسی خوشحالی است، زیرا این همان بیداری قشر جوان و تحصیل کرده ایران را نمایان میکند.
قشر جوان و بیداری که خود موجب ساخت ایران و آبادی آن هستند، چگونه ممکن است دست به خرابیها و ناامنی در ایران بزنند؟
اینها یا دانشجو نیستند و یا اگر هستند شده اند بازیچهی دست عدهای از سیاسیون قدرت زده و خارج از دانشگاه نشین، مساله این است که دانشگاه جای بازیهای این آقایانی که ربطی به دانشگاه و فرهنگ و... ندارند نیست و این دانشجو است که مثل همیشه با هوش و ذکاوت و دانش خود میبایست متوجه این بازیها شده و دیگر نقش مهره را برای این افراد در دانشگاه ایفا نکند.
شنبه ۱۷ آذر با گذشت یک روز از «روز دانشجو» و اجرای مراسمهای رسمی به مناسبت این روز در دانشگاهها شاهد فعالیتهای صنفی دانشجویان در دانشگاههای سراسر کشور بودهایم.
اما در این میان و این روزهای متعلق به دانشجویان، بعضی از همین دانشجویان گمراه و بازیگر سیاسیون در چند دانشگاه درصدد برهم زدن امنیت و آرامش بودند.
روز ۱۳ آذر در دانشگاه امیرکبیر، عدهای از دانشجویان به بهانهی حمایت از حقوق کارگران و با پخش شب نامههای تجمعی غیر قانونی موجب اغتشاش و برهم زدن امنیت دانشگاه شده و شعارهای آزادی خواهی و آزادی زندانیهای سیاسی را سردادند، که در آخر منجر به ضرب و شتم بسیجیانی شد که برای بازگشت آرامش به دانشگاه کمر همت بسته بودند، اما از سوی این افراد مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
تجمع به سبک پهلوانپنبهها
شنبه ۱۷ آذر هم دو دانشگاه تهران و شهید شمسی پور نیز که قرار بود شاهد این چنین جریانات باشد، در همان ابتدای کار توسط دانشجویان جلوی اهداف این افراد گرفته شد و این عده کاری از پیش نبردند و در اندک زمانی متفرق شدند.
در دانشگاه شمسی پور تهران عدهای به بهانه روز دانشجو و در پوشش پیگیری مشکلات صنفی و همچنین مشکلات کارگران و معلمان قصد برگزاری تجمع غیر قانونی و برهم زدن آرامش محیط دانشگاه را داشتند که موفق به انجام آن نشدند.
جریانات امروز این دو دانشگاه نیز شروعی مشابه شروع دانشگاه امیرکبیر را داشت و گویا میتوان گفت: شاید به نوعی این جریانات از سویی سازمان دهی میشوند و عدهای از خارج دانشگاه این جریانات را کنترل میکنند. اینکه از کجا و چرا و چطور؟ خیلی مهم نیست، زیرا مهمتر از آن این است که حنای این عده که به نوعی آنها را اصلاح طلب میخوانند حتی در «محیط فرهنگی دانشگاه و در میان دانشجویان با بصیرت» رنگی ندارد.
در همین راستا به سراغ مسئول بسیج دانشگاه تهران رفته و در رابطه با این جریانات با او مصاحبهای را انجام داده ایم که در ادامه تقدیم میشود.
بختیاریزاده: اغتشاشگران در حدود 5-4 نفر بودند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: امروز تعداد قلیلی در حدود چهار پنج نفر که دانشجو هم نبودند خارج از فضای دانشگاه تهران و در مقابل سر در این دانشگاه در خیابان انقلاب به زعم خود قصد تحریک دانشجویان و به راه انداختن تجمع داشتند، اما با هوشیاری دانشجویان و همراهی نکردن با آنها ناکام ماندند.
بختیاری زاده با بیان اینکه دانشگاه در چهلمین سالگرد انقلاب به آن پختگی و درک رسیده که مسائل را بتواند تشخیص دهد، تصریح کرد: دانشگاه و دانشجویان همواره آگاه بوده و همانطور که در سال ۳۲ فریب استکبار را نخوردند و زیر بیرق استکبار نرفتند و در مقابل آن ایستادگی کردند در حال حاضر نیز پس از گذشت ۶۵ سال از آن واقعه دانشجو و دانشگاه هنوز آن آگاهی را دارند و پایبند به نظام هستند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: کسانی که امروز فریب ضد انقلاب را خوردند عملا خارج از فضای دانشگاه بودند و در دانشگاه تهران در سکوت و امنیت تمام کلاسها برگزار شد و دانشگاه روال عادی خود را داشت و هیچ اتفاقی نیفتاد.
وی با با بیان تعداد اندکی که خارج از دانشگاه تهران قصد شیطنت داشتند با فراخوان منافقین، چپهای مارکسیست و سلطنت طلبها در این محل حضور یافته بودند، افزود: این افراد فریب خورده به زعم خود با چنین اقداماتی میخواستند موجب ایجاد التهاب در خیابان انقلاب و دانشگاه شوند که با هوشیاری دانشجویان ناکام ماندند.
بختیاری زاده با تاکید بر اینکه اگر این افراد دانشجو بودند حراست آنها را به داخل دانشگاه راه میداد، اما چون دانشجو نبودند اجازه ورود به فضای دانشگاه تهران را نداشتند، افزود: امروز دانشگاه تهران امن و امان بود و هیچ یک از دانشجویان دانشگاه با این جمع محدود ساختارشکن همراهی نکردند.
تجمع در تربیتمدرس تکذیب شد
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس برگزاری هر گونه تجمع دانشجویی در دانشگاه تربیت مدرس را تکذیب کرد. پهلوان زاده در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: فیلم منتشر شده در فضای مجازی که با عنوان تجمع دانشجویی در دانشگاه تربیت مدرس منتشر شده مربوط به یک تجمع صنفی در یک ماه پیش بوده و امروز هیچ گونه تجمع دانشجویی در این دانشگاه برگزار نشده است.
وی افزود: با توجه به استعلام صورت گرفته از حراست دانشگاه تربیت مدرس امروز هیچ گونه تجمع دانشجویی حتی در حد چند نفر هم در این دانشگاه برگزار نشده است.
پهلوان زاده با بیان اینگونه خبرسازیهای جعلی در فضای مجازی با هدف ایجاد التهاب در سطح دانشگاههای تهران و از جمله دانشگاه تربیت مدرس صورت میگیرد، افزود: هدف ضد انقلاب از اینگونه اقدامات ایجاد التهاب و فضای روانی در دانشگاهها است، اما با هوشیاری دانشجویان به اهداف خود نمیرسند.