نماینده معترضان به طرح توسعه دانشگاه تهران با بیان اینکه این طرح باید تاکنون متوقف میشد، گفت: طرح توسعه دانشگاه تهران ۲۰ سال است که منجر به مشکلات متعددی برای مردم محدودۀ طرح شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شعبانی در جمع متعرضین به طرح توسعه دانشگاه تهران در مقابل وزارت راه و شهرسازی گفت: باخبر شدیم وزیر راه و شهرسازی با بررسی مجدد طرح توسعه دانشگاه تهران در شورای عالی شهرسازی و معماری موافقت کرده است و امیدواریم که این تلاشها منجر به اتفاقات خوبی برای مردم محدوده شود.
وی با بیان اینکه ما مطالبات مردم را در این تجمع مسالمت آمیز مطرح کردیم تاکید کرد که باید شرایطی برای مردم فراهم شود که هنگام فروش دیگر محدودیتی با عنوان اینکه این خانهها و مغازهها در طرح است وجود نداشته باشد تامنجر به کاهش کاذب ارزش خانهها و مغازهها شود. همچنین هر کس خواست بتواند بدون مراجعه به دیوان عدالت برای ساخت و ساز خانههای قدیمی و در حال تخریب از شهرداری جواز بگیرد.
وی افزود: تلاش مسئولان این است که نتیجه پیگیریهای این موضوع برد برد باشد و منافع دانشگاه تهران نیز تامین شود. در عین حال ما تاکید کردیم که شما در حال تصمیم گیری بر روی سرمایههای مردم هستید و اصل قضیه مردم هستند؛ البته تعداد آنها نیز بیش از جمعیتی است که در مقابل وزارتخانه تجمع کرده اند.
این نماینده معترضان گفت:وزیر راه سابق نیز با بررسی مجدد طرح توسعه دانشگاه تهران در شورای عالی شهرسازی و معماری موافقت کرده بود. وی با بیان اینکه طرح توسعه دانشگاه تهران باید تاکنون متوقف میشده، افزود: طرح توسعه دانشگاه تهران ۲۰ سال است که منجر به مشکلات متعددی برای مردم محدودۀ طرح شده است. شعبانی تصریح کرد: در وزارت راه و شهر سازی به ما قول دادند که مطالبات مردم محدودۀ طرح توسعه دانشگاه تهران را به مهندس اسلامی منتقل میکنند، چون نظرات و حقوق مردم از موضوعات بسیار مهم نزد وزیر است.
این نماینده معترضان اظهار کرد: ما برای تحقق خواستههای خود از راههای متعددی اقدام کرده و خواهیم کرد. اگر لازم باشد یک درخواست عمومی نیز برای دیوان تهیه و راه قضایی را برای احقاق حقوق مردم طی میکنیم. وی با با اشاره به اینکه دانشگاه تهران بخشهایی از این محدوده را طی این سالها تملک کرده با این وجود بخشی که باقی مانده بخش چالشی جلوی دانشگاه تهران است که شامل بدنه تجاری و همچنین املاک بزرگ و مالکینی هستند که به هیچ وجه قصد فروش ملک خود را ندارند آن عده که فروشنده هستند نیز در شرایطی که طرح بر آنها تحمیل میکند حاضر به فروش نیستند مگر این که طرح از خانهها و مغازه هایشان برداشته شود. بخش باقی مانده برای تملک نیازمند بودجه کلانی است که نمیدانیم این طرح در اوضاع اقتصادی حاکم بر کشور چه توجیهی دارد؟