کد خبر:۷۳۵۵۷۸
طی پروژه‌ای بلندپروازانه؛

اسپیس ایکس ۱۲ هزار ماهواره به مدار زمین می‌فرستد/ پیگیری برای افزایش ۵۰۰ میلیون دلاری بودجه پروژه اینترنت ماهواره‌ای

اسپیس ایکس ضمن تلاش برای افزایش ۵۰۰ میلیون دلاری بودجه پروژه اینترنت ماهواره‌ای تصمیم دارد ۱۲ هزار ماهواره را به فضا پرتاب کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت فضایی اسپیس‌ایکس به دنبال افزایش ۵۰۰ میلیون دلاری بودجه پروژه اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» و رساندن ارزش آن به ۳۰.۵ میلیارد دلار است.

«ایلان ماسک» بنیانگذار شرکت اسپیس‌ایکس قصد دارد طی پروژه بلندپروازانه «استارلینک»، ۱۲ هزار ماهواره را برای دسترسی بهتر به اینترنت در مناطق روستایی و کشور‌های در حال توسعه به مدار زمین بفرستد.

بر اساس گزارش منتشر شده توسط وال استریت ژورنال، پروژه «استارلینک» که به اخیرا مورد تایید کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) قرار گرفته است، شاهد افزایش نیم میلیارد دلاری بودجه خود از جانب سهام‌داران اسپیس‌ایکس و تسلا موتورز خواهد بود.

پیش از این، اسپیس‌ایکس گفته بود که کهکشان ماهواره‌ای «استارلینک» در مداری پایین‌تر از مدار مقرر شده اولیه اجرایی خواهد شد و این ماهواره‌ها به کاهش زباله‌های فضایی موجود در مدار زمین کمک می‌کنند و همچنین سیگنال‌های بهتری را به مناطق دورافتاده ارائه می‌دهند.

اسپیس‌ایکس قصد دارد در مرحله اول، ۴۴۰۹ ماهواره را در مدار قرار دهد که از این میان، ۱۵۸۴ ماهواره در مدار نزدیک به ۵۵۰ کیلومتری بالای سطح زمین قرار می‌گیرند. مدار‌ها در چنین فاصله‌ای عمر کوتاه‌تری دارند. چرا که به جو سقوط می‌کنند و پس از چند سال می‌سوزند.

از سوی دیگر، بسیاری از ماهواره‌های ارتباطی معمولا در مدار‌هایی هستند که بیش از هزار کیلومتر بالای سطح زمین هستند.

با این وجود اسپیس‌ایکس یک دیدگاه متفاوت دارد. این شرکت در برنامه خود اعلام کرد که مدار‌های پایین‌تر چندین ویژگی جذاب را در طول عملیات ارائه می‌دهند و احتمال کمی وجود دارد که به مشکل بخوریم.

تصمیم این شرکت متاثر از پرتاب ماهواره آزمایشی خود موسوم به «تن‌تن» است که در اوایل امسال پرتاب شد. اسپیس‌ایکس با پرتاب این ماهواره راه‌هایی برای مقابله با مضرات مدار‌های ارتفاع پایین پیدا کرده است.

آن‌ها انتظار دارند که از مزایای این مدار از جمله کاهش زمان ارسال و دریافت سیگنال از ماهواره بهره بگیرند.

اسپیس‌ایکس در حال حاضر دارای رکورد ۲۱ پرتاب موفقیت آمیز در سال ۲۰۱۸ است و یک ماهواره قدرتمند جی‌پی‌اس با نام «وسپوکی» (Vespucci) را آخر هفته گذشته به عنوان آخرین پرتاب سال ۲۰۱۸ با موفقیت پرتاب کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار