کد خبر:۷۳۷۹۲۱
۶ و ۷ بهمن ماه صورت می‌گیرد

برگزاری اولین همایش ملی کشاورزی شهری/ هر کجا نبض زندگی میزند، تقاضای محصولات کشاورزی نیز هست

امروزه سکونت‌گاه‌های انسانی در مناطق شهری و روستایی ساماندهی شده و هرکجا که نبض زندگی میزند، تقاضای محصولات کشاورزی ایجاب می‌کند که به تولید محصولات کشاورزی باید اندیشید.
منتشر نشود///// برگزاری اولین همایش ملی کشاورزی شهری/ هرکجا که نبض زندگی میزند تقاضای محصولات کشاورزی نیز هستبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ در مدیریت فرآیند افزایش بهره‌وری و ارتقای شاخص‌های بهره‌برداری در بخش کشاورزی ضروری است تمامی امکانات موجود محیطی اعم از آب و خاک، سرمایه و نیروی انسانی در تولید محصولات و فرآورده‌های کشاورزی به طور مطلوب در سراسر کشور مورد بهره‌برداری قرار گیرد. امروزه سکونت‌گاه‌های انسانی در مناطق شهری و روستایی ساماندهی شده و هرکجا که نبض زندگی میزند تقاضای محصولات کشاورزی ایجاب می‌کند که به تولید محصولات کشاورزی باید اندیشید.

کشاورزی در شهر از منظر گوناگون مورد توجه صاحب نظران قرار گرفته و امروزه مورد توجه ویژه برنامه‌ریزان شهری و اقتصاد توسعه‌ای قرار گرفته است. FAO، کشاورزی شهری را به کار گرفتن بخشی از منابع در مناطق شهری میداند که به اهمیت غذایی و ایجاد درآمد کمک می‌کند. بنا به گزارش سازمان ملل حدود ۱۵ % محصولات غذایی جهان در مناطق شهری تولید می‌شود.

از اهداف کشاورزی شهری می‌توان به کشاورزی در محل زندگی با هدف بهبود و حفاظت ساختار سرزمین استحکام فرهنگی و تاریخی، مشارکت اجتماعی و اقتصادی در توسعه ملی را نام برد.

به همین جهت، اولین همایش ملی کشاورزی شهری در تاریخ ۶ و ۷ بهمن ماه در پردیس ابوریحان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

از مهمترین محور‌های همایش می‌توان به کشاورزی شهری و بحران‌های محیط زیست، کشاورزی شهری و کسب و کار، فناوری‌های نوین در کشاورزی شهری و کشاورزی شهری و مدیریت پساب خانگی اشاره کرد.
 
پنجشنبه منتشر شود///// برگزاری اولین همایش ملی کشاورزی شهری/ هر کجا نبض زندگی میزند، تقاضای محصولات کشاورزی نیز هست
 
علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.hsanalysis.ir مراجعه نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار