آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۰۹۷۸
اسپوتنیک:

مسافران یک پرواز آمریکایی ۱۴ ساعت در دمای زیر صفر گرفتار شدند

پس از آنکه پرواز نیوآرک آمریکا به هنگ‌کنگ دچار یک مشکل اضطراری شد این پرواز در کانادا نشست و مسافران آن در دمای زیر صفر ۱۴ ساعت در هواپیما حبس شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پرواز نیوآرک آمریکا به هنگ کنگ متعلق به شرکت هواپیمایی یونایتد آمریکا پس از آنکه یکی از مسافران دچار مشکل پزشکی شد در کانادا نشست و مسافران آن به مدت ۱۴ ساعت در دمای زیر صفر در هواپیما حبس شدند.

پس از آنکه این هواپیما در کانادا نشست درب هواپیما نیز با مشکل مواجه شد و مسافران مجبور شدند تا برای تعمیر آن در هواپیما بمانند.

مشکل اینجا بود که به دلیل بسته نشدن کامل درب، دمای داخل هواپیما نیز به شدت کاهش یافت و با دمای بیرون، هم دما شد و در واقع مسافران سوز نیمه شب کانادا را داخل هواپیما تجربه کردند.

از طرف دیگر فرودگاهی که این هواپیما در آن فرود آمده بود در طول شب ماموران گمرک و بازرسی نداشت و مسافران نتوانستند از هواپیما پیاده شوند و در واقع مجبور شدند تمام شب را در دمای زیر صفر داخل هواپیما با در باز بگذرانند.

این مسئله تا جایی ادامه داشت که غذای موجود در هواپیما نیز به اتمام رسید و صبح روز بعد و پس از گذران یک شب یخبندان، مقامات محلی کانادایی برای مسافران قهوه و ساندویچ آوردند.

در طول این ۱۴ ساعت شرکت هواپیمایی یونایتد آمریکا نیز اقدامات بسیار کمی را برای کمک به مسافران انجام داده است.

در نهایت شرکت یونایتد یک هواپیمای دیگر به کانادا راهی کرد و مسافران را به مبداء پرواز در نیوآرک آمریکا بازگرداند.

پس از یک شب سرد، مسافران در نیوآرک گفتند که شرایط بسیار بدی را تجربه کرده و بسیار خسته هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار