کد خبر:۷۴۵۸۵۵
با تلاش محققان؛

ایمپلنت جدید زیستی قلب را به صورت بی‌سیم شارژ می‌کند

مهندسان به تازگی یک دستگاه کمکی بطنی برای بیماران نارسای قلبی ساخته‌اند که دیگر نیاز به وصل شدن به منبع انرژی ندارد و به صورت بی‌سیم خود را شارژ می‌کند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، بیش از ۵۰ سال پیش، یک پزشک نخستین پمپ مکانیکی قلب را با نام «دستگاه کمکی بطنی» درون قفسه سینه بیماری کاشت که قلب خودش قادر به پمپ خون نبود. از آن زمان تاکنون این دستگاه‌ها جان هزاران نفر را نجات داده‌اند که یکی از آن‌ها اسماعیل ترنسونف است.

این مرد ۲۴ ساله در دسامبر گذشته، یعنی زمانی که پرشکان در قزاقستان یک دستگاه کمکی بطنی را در قفسه سینه‌اش کاشتند، از نارسایی قلبی خلاص شد. البته دستگاهی که در سینه او کاشته شد، برخلاف بقیه دستگاه‌ها به صورت بی‌سیم شارژ می‌شود و دیگر خطر این وجود ندارد که دستگاه از کار بیفتد.
تیتر یک جمعه صبح باشد /////////////////////  ایمپلنت جدید زیستی قلب را به صورت بی‌سیم شارژ می‌کند
به طور معمول، دستگاه‌های کمکی بطنی از طریق یک سیم برق که از دستگاه و از سوراخی از شکم بیمار بیرون می‌آید، شارژ می‌شود. این سیم به طور مستقیم به یک منبع برق وصل می‌شود تا دستگاه شارژ شود. گاهی نیز به این دستگاه‌ها باتری اکسترنال وصل می‌شود. به همین دلیل است که بیماران همواره باید حواسشان به شارژ باتری باشد و زمانی که باتری آن در حال تمام شدن باشد، بیمار فقط ۱۵ دقیقه فرصت دارد که آن را تعویض کند، زیرا در غیر این صورت ممکن است پمپاژ خون در بدنش متوقف شود. علاوه بر این، در مواردی که سیم از دستگاه به خارج از بدن راهنمایی شده، آن محل جای مناسبی برای آلوده شدن به میکروب است و بیمار باید همیشه از این حیث تحت نظر باشد.

با این حال، دستگاه کمکی بطنی ترنسونف به لطف سیستم شارژی که دارد، نیازی به وصل شدن به هیچ منبع انرژی ندارد و به صورت بی‌سیم شارژ می‌شود.

این سیستم شامل یک سیم‌پیچ القایی گیرنده، یک باتری و یک کنترل داخلی است که در سینه ترنسونف قرار می‌گیرد. این دستگاه با هر شارژ هشت ساعت کار می‌کند و هنگامی که نیاز به شارژ دارد، ترنسونف جلیقه‌ای را می‌پوشد که حاوی یک سیم‌پیچ خارجی است که به صورت الکترومغناطیسی سیم‌پیچ داخلی دستگاه را شارژ می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار