مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت از آغاز برنامه عملیاتی طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفندماه خبر داد و گفت: رستورانهای بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاهها و پایانههای مسافربری تحت نظارت بیشتر بهداشتی قرار خواهد گرفت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید انصاری در ارتباط با تهیدات وزارت بهداشت در طرح سلامت نوروزی اظهارداشت: هدف از اجرای این برنامه حفظ و ارتقاء بهداشت مواد غذایی و اماکن در راستای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان میباشد.
وی گفت: اولویت بازرسیهای بهداشت محیط، مراکز و اماکن حساس ازجمله رستورانها به ویژه رستورانهای بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاهها و پایانههای مسافربری خواهد بود.
انصاری افزود:این برنامه از ۲۰ اسفند ماه سالجاری تا ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۸ با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از ۸ صبح تا ۸ شب (با توجه به موقعیت مکانی و زمانی تا ساعت ۲۴ قابل تغییر میباشد) در ساعتهای اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل همراه با آنکال در ستاد معاونتهای بهداشت بعد از ساعت تیمهای کشیک تا ۸ صبح روز بعد در سراسر کشور اجرا میگردد.
وی گفت: تعداد ۳۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روزهای عادی، تعداد ۱۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روزهای تعطیل و تعداد ۴۵۰ تیم کشیک و انکال در این برنامه شرکت خواهند داشت.
انصاری مهمترین اهداف این برنامه را کنترل و بازرسی بهداشت محیطی مراکز و اماکن حساس تعریف شده طبق دستورالعمل و برنامه عملیاتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن بین راهی، کنترل و بازرسی از مراکز اقامتی و تفرج گاهها و اماکن زیارتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز عرضه دخانیات به ویژه قلیان طبق برنامه کنترل دخانیات، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی و کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه با اولویت سنجش توسط تجهیزات پرتابل اعلام کرد.