کد خبر:۷۵۰۹۷۹
سهراب پور:

معرفی نیروی انسانی کارآمد به بیش از ۱۰۰ شرکت/ ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر در رقابت فن آورد حضور داشتند

رئیس شورای علمی فن آورد گفت: رقابت‌های فن آورد نیروی انسانی کارآمد به بیش از صد شرکت صنعتی، تجاری و فن آور معرفی است.
معرفی نیروی انسانی کارآمد به بیش از ۱۰۰ شرکت/ ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر در رقابت فن آورد حضور داشتند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید سهراب پور، رئیس شورای علمی فن آورد و تنها عضو آکادمی ملی مهندسی آمریکا در مراسم اختتامیه جشنواره فن آورد چهار که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: رقابت‌های تخصصی فن آورد از سال ۹۳ به همت جمعی از دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه صنعتی شریف با هدف حل مسائل شرکت‌ها و سازمان‌ها به دست متخصصان و نخبگان از طریق ارتباط صنعت و دانشگاه شکل گرفت.

وی ادامه داد: فن آورد در عمر چهار ساله خویش توانسته با حل ده‌ها مسئله توسط ۳۰ هزار شرکت کننده و اعطای ۵۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی در این مسیر گام بردارد.

سهراب پور افزود: ثبت نام چهارمین دوره مجموعه رقابت‌های تخصصی فن آورد سال ۹۶ آغاز و مرحله غیرحضوری آن در بهار سال ۹۷ به پایان رسید و مرحله حضوری آن تیر ماه بود.

وی تصریح کرد: امسال مسابقات فن آورد در سه حوزه اصلی مدیریت، آی سی تی و صنایع خلاق برگزار شد.

رئیس شورای علمی فن آورد با اشاره به اینکه در دوره‌های پیش مجموعا بیش از ۱۵ هزار نفر حضور داشتند، گفت: در این دوره به تنهایی بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر شرکت کردند.

وی یادآور شد: مرحله حضوری چهارمین دوره فن آورد به صورت مسابقه تلویزیونی در ۱۳ قسمت برنامه ریزی شده و اوایل سال آینده از طریق یکی از شبکه‌های سراسری سیما انجام خواهد شد.

سهراب پور در خصوص رشته‌های شرکت کننده در چهارمین دوره فن آورد گفت: در حوزه صنایع خلاق حدود ۵۰۰۰ شرکت کننده در بخش‌های تصویرسازی، هویت بصری، بسته بندی، تبلیغات، طراحی یو آی و معماری حضور داشتند.

وی ادامه داد: در حوزه مدیریت نیز ۴۰۰۰ نفر در گرایش‌های کارآفرینی، سرمایه گذاری هوشمند، مسئله یابی و بازی آفرینی ثبت نام و شرکت کردند.

سهراب پور با بیان اینکه در حوزه آی سی تی شرکت کنندگان استقبال خوبی داشتند، تصریح کرد: حدود ۵۶۰۰ شرکت کننده در حوزه‌های توسعه یو آی، توسعه وب، برنامه نویسی اندروید، برنامه نویسی آی یو اس، داده کاوی، OSIMT و برق الکترونیک با یکدیگر رقابت کردند.

وی با اشاره به اینکه فن آورد دستاورد‌های خوبی در این حوزه داشته گفت: فن آورد به عنوان یکی از رویداد‌های ۱۰ گانه مورد تایید بنیاد ملی نخبگان نظیر خوارزمی، فارابی و رازی توانسته بیش از صد مسئله در حوزه مدیریت، صنایع خلاق و آی تی سی را حل نماید.

رئیس شورای علمی فن آورد خاطرنشان کرد: فن آورد طی چهار دوره بیش از هزار نیروی انسانی کارآمد را به بیش از صد شرکت صنعتی، تجاری و فن آور معرفی نماید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار