معرفی نیروی انسانی کارآمد به بیش از ۱۰۰ شرکت/ ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر در رقابت فن آورد حضور داشتند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۹۷۹
سهراب پور:

معرفی نیروی انسانی کارآمد به بیش از ۱۰۰ شرکت/ ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر در رقابت فن آورد حضور داشتند

رئیس شورای علمی فن آورد گفت: رقابت‌های فن آورد نیروی انسانی کارآمد به بیش از صد شرکت صنعتی، تجاری و فن آور معرفی است.
معرفی نیروی انسانی کارآمد به بیش از ۱۰۰ شرکت/ ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر در رقابت فن آورد حضور داشتند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید سهراب پور، رئیس شورای علمی فن آورد و تنها عضو آکادمی ملی مهندسی آمریکا در مراسم اختتامیه جشنواره فن آورد چهار که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: رقابت‌های تخصصی فن آورد از سال ۹۳ به همت جمعی از دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه صنعتی شریف با هدف حل مسائل شرکت‌ها و سازمان‌ها به دست متخصصان و نخبگان از طریق ارتباط صنعت و دانشگاه شکل گرفت.

وی ادامه داد: فن آورد در عمر چهار ساله خویش توانسته با حل ده‌ها مسئله توسط ۳۰ هزار شرکت کننده و اعطای ۵۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی در این مسیر گام بردارد.

سهراب پور افزود: ثبت نام چهارمین دوره مجموعه رقابت‌های تخصصی فن آورد سال ۹۶ آغاز و مرحله غیرحضوری آن در بهار سال ۹۷ به پایان رسید و مرحله حضوری آن تیر ماه بود.

وی تصریح کرد: امسال مسابقات فن آورد در سه حوزه اصلی مدیریت، آی سی تی و صنایع خلاق برگزار شد.

رئیس شورای علمی فن آورد با اشاره به اینکه در دوره‌های پیش مجموعا بیش از ۱۵ هزار نفر حضور داشتند، گفت: در این دوره به تنهایی بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر شرکت کردند.

وی یادآور شد: مرحله حضوری چهارمین دوره فن آورد به صورت مسابقه تلویزیونی در ۱۳ قسمت برنامه ریزی شده و اوایل سال آینده از طریق یکی از شبکه‌های سراسری سیما انجام خواهد شد.

سهراب پور در خصوص رشته‌های شرکت کننده در چهارمین دوره فن آورد گفت: در حوزه صنایع خلاق حدود ۵۰۰۰ شرکت کننده در بخش‌های تصویرسازی، هویت بصری، بسته بندی، تبلیغات، طراحی یو آی و معماری حضور داشتند.

وی ادامه داد: در حوزه مدیریت نیز ۴۰۰۰ نفر در گرایش‌های کارآفرینی، سرمایه گذاری هوشمند، مسئله یابی و بازی آفرینی ثبت نام و شرکت کردند.

سهراب پور با بیان اینکه در حوزه آی سی تی شرکت کنندگان استقبال خوبی داشتند، تصریح کرد: حدود ۵۶۰۰ شرکت کننده در حوزه‌های توسعه یو آی، توسعه وب، برنامه نویسی اندروید، برنامه نویسی آی یو اس، داده کاوی، OSIMT و برق الکترونیک با یکدیگر رقابت کردند.

وی با اشاره به اینکه فن آورد دستاورد‌های خوبی در این حوزه داشته گفت: فن آورد به عنوان یکی از رویداد‌های ۱۰ گانه مورد تایید بنیاد ملی نخبگان نظیر خوارزمی، فارابی و رازی توانسته بیش از صد مسئله در حوزه مدیریت، صنایع خلاق و آی تی سی را حل نماید.

رئیس شورای علمی فن آورد خاطرنشان کرد: فن آورد طی چهار دوره بیش از هزار نیروی انسانی کارآمد را به بیش از صد شرکت صنعتی، تجاری و فن آور معرفی نماید.
پربازدیدترین آخرین اخبار