مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت از انتشار شش کتاب از خاطرات زنان در دفاع مقدس خبر داد و گفت: هرگاه به کارهای انجام نشده در حوزه ادبیات دفاع مقدس نگاه میکنیم از خجالت نمیتوانیم سربلند کنیم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مرتضی سرهنگی اظهار داشت: ادبیات دفاع مقدس، چون مردمی است نویسندگان خودش را پیدا خواهد کرد. حفظ ادبیات انقلاب و جنگ مثل حفظ حدود این سرزمین است.
سرهنگی افزود: صدای خاطرات زنان در جنگ بلندتر شنیده میشود و این به خاطر حمایت از سربازان که فرزندان آنها بودند، است. چراکه زنان مادران سربازان هستند.
وی خاطرنشان کرد: خاطرات، درهای جنگ را برای مردم باز میکند چراکه همه میخواهند با واقعیت روبرو شوند. دنیا میخواهد بداند زمان جنگ، ما چگونه دوام آوردیم با وجود اینکه سلاحهای صدام برای نابودی خاورمیانه کافی بود.
مرتضی سرهنگی عنوان کرد: گرایش امروز به ادبیات جنگ و ورود زنان اتفاق مهمی است که حوزه هنری به طور جدی آن را دنبال میکند و امسال شش خاطره از زنان در جنگ عرضه خواهد کرد که امید میرود با ورود زنان جوانِ شاید حدود ۳۰ سال بتوانند برای جنگ کار کنند.
سرهنگی گفت: زنان خرمشهر و قصرشیرین هرکدام یک کتاباند؛ هرگاه به کارهای انجام نشده جنگ نگاه میکنیم از خجالت نمیتوانیم سربلند کنیم. «درکمین گل سرخ» اولاً اسم قشنگی دارد که روایتی از خاطرات صیاد شیرازی در بستر تاریخی است.