آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۹۶۰
با تلاش پژوهشگران؛

نتایج آزمون پیش‌بالینی روی نانوداروی ضدسرطان ریه مثبت شد

شرکت جنپرکس نتایج مثبتی از آزمون پیش‌بالینی روی نانوداروی ضدسرطان ریه به‌دست آورده است. این دارو حاوی ژن سرکوب کننده تومور بوده که در یک نانوذره کلسترول قرار داده شده‌است.
جمعه منتشر شود ///// نتایج آزمون پیش‌بالینی روی نانوداروی ضدسرطان ریه مثبت شدبه گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت جنپرکس (Genprex) اعلام کرد که با همکاری مرکز آندرسن دانشگاه تگزاس موفق به انجام آزمون پیش‌بالینی روی نانوداروی جدید خود شده و نتایج مثبتی به‌دست آورده است. این دارو که انکوپرکس نام دارد می‌تواند برای درمان سرطان ریه استفاده شود.

در سال ۲۰۱۸، شرکت جنپرکس توافق‌نامه همکاری با مرکز آندرسن امضاء کرد تا با همکاری این مرکز اقدام به توسعه دارویی برای درمان سرطان کند. در این دارو از ماده‌ای موسوم به TUSC ۲ که یک نوع سرکوب‌کننده تومور است، استفاده شده‌است. این ماده فعال به‌عنوان محصول پرچم‌دار شرکت جنپرکس بوده که با روش‌های خودایمنی ترکیب شده‌است.

پژوهشگران نشان دادند که TUSC ۲ یک ژن سرکوب‌کننده تومور بوده که اثرات جانبی بسیار کمی داشت و نسبت به دارو‌های رایج سرطان ریه از اثرات جانبی کمتری برخوردار هستند.

این شرکت ژن TUSC ۲ را در یک نانوذره کلسترول قرار داده و به‌عنوان ماده‌ای مهندسی شده برای هدف‌گیری سلول‌های سرطانی استفاده می‌کند. در نشست انجمن تحقیقات سرطان آمریکا، محققان مرکز آندرسن نتایج این آزمون را در قالب پوستری ارائه کردند.

در این پوستر پژوهشگران نشان دادند که ترکیب ژن TUSC ۲ با یک عامل دارویی دیگر اثربخشی زیادی روی درمان سرطان ریه داشته به طوری که نرخ زنده ماندن موش‌های حامل سلول‌های سرطانی را افزایش داده است. این داده نشان داد که این روش درمانی می‌تواند به شدت رشد تومور سرطانی را کاهش دهد.

جولیان فام از مسئولان شرکت جنپرکس می‌گوید: «این مدل بسیار پیچیده یک گام ما را به استفاده از سیستم ایمنی بدن در مقابل سرطان نزدیک می‌کند، کاری که روی مدل‌های حیوانی با موفقیت انجام شده‌است. این نتایج ما را قادر می‌سازد تا فرضیه‌های خود را در مورد چگونگی برهم‌کنش سیستم ایمنی بدن با یک تومور بعد از تزریق دارو به بدن ارزیابی کنیم.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار