آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۴۷۳
کمیلی راد در گفتگو با دانشجو:

سیل؛ بلایی که مردم خوزستان همچنان درگیر آن هستند / تخریب ۱۳ هزار منزل مسکونی در خوزستان

مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: طبق آخرین برآورد حدود ۱۳۰۰۰ منزل مسکونی به دلیل وقوع سیل در خوزستان تخریب شده‌اند که نیازمند بازسازی و نوسازی هستند.

امیر کمیلی راد، مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص آخرین وضعیت سیل خوزستان گفت: با وجود گذشت بیش از ۴۰ روز از سیل خوزستان هنوز تعدادی از روستا‌های این منطقه درگیر پساسیل هستند.

کمیلی راد با بیان اینکه زمین‌های کشاورزی و منازل مسکونی برخی از روستا‌های خوزستان درگیر آب هستند، افزود: در روستا‌های صراخیه و صفحه منطقه شادگان هنوز آب در منازل مسکونی وجود دارد و زندگی مردم به روال عادی خود بازنگشته است.

مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان اظهار کرد: روستا‌های حدبه، گرمه، رکبه اکنون درگیر پساسیلاب هستند. البته در این منطقه فقط زمین‌های کشاورزی درگیر آب هستند و به طور کامل زیرآب رفته اند، ولی آب منازل مسکونی تخلیه شده است.

وی اضافه کرد: در سوسنگرد به دلیل ورود آب کرخه، روستا‌های بیت اشخیتر، عصافره، ابورفوش هنوز درگیر سیلاب هستند و آب در این سه روستا همچنان وجود دارد.

کمیلی راد ادامه داد: البته روستا‌های شاکریه، سبهانیه، بنده بیت سلیط، عفلوگ و هوفل شرقی، هوفل غربی، هوفل علی آباد، هوفل سیدناصر، هوفل سیدحمد هم هنوز درگیر پساسیل هستند و اکنون به امدادرسانی دولت و نیرو‌های جهادی نیازمندند و زمین‌های کشاورزی این منطقه از بین رفته اند و گل و لای در منازل مسکونی ساکنان منطقه وجود دارد.

وی با بیان اینکه روستا‌های حاشیه دز نیز همچنان درگیر سیل هستند و گل و لای در منازل مسکونی منطقه وجود دارد، یادآور شد: بزرگترین مشکلی که اهالی این مناطق اکنون با آن مواجه اند از بین رفتن زمین‌های کشاورزی و منبع درآمدیشان است. طبق آخرین برآوردی که انجام شده ۱۳۰۰۰ منزل مسکونی به دلیل وقوع سیل در خوزستان تخریب شده اند که نیازمند بازسازی و نوسازی هستند.

مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: برای امدادرسانی به سیل زدگان این مناطق کمیته‌ای تشکیل داده ایم تا در زمینه کنترل آب‌ها فعالیت داشته باشد چرا که در برخی روستا‌های شادگان اکنون شاهد هدررفت آب هستیم و در تالاب شادگان سطح آب به حدی رسیده که اهالی می‌توانند با ایجاد حوضچه‌های ماهی، امرار معاش کنند. علاوه بر این قرار است تیم‌های جهادی ما بعد از ماه رمضان به مناطق سیل زده استان اعزام شوند و به مردم خدمت رسانی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار