کد خبر:۷۶۷۹۶۲
گزارش توئیتری دانشجویان|

واکنش کاربران فضای مجازی به مزایده ماشین‌سازی تبریز / تلاش برای نجات یک کارخانه

مطرح شدن شایعاتی درباره فروش مجدد کارخانه ماشین‌سازی واکنش‌های بسیاری را در فضای مجازی به دنبال داشت.

واکنش کاربران فضای مجازی به مزایده ماشین سازی تبریز/ تلاش برای نجات یک کارخانه

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدیه حسینی نسب؛شرکت ماشین سازی تبریز یکی از بزرگترین کارخانه‌های شهر تبریز واقع در قراملک است. این کارخانه تولیدکننده انواع ماشین‌های صنعتی است.

با این حال مدتی است که مدیریت این شرکت دچار مشکل شده و در اسفند ۹۶ کارگران این کارخانه به خاطر مشکلانی که داشتند دست به اعتراض زدند.

بر همین اساس دانشجویان دانشگا‌ه سهند تبریز برای شفاف سازی مشکلات ماشین سازی از پوری، حسینی، رئیس سازمان خصوصی سازی برای پاسخگویی به دانشگاه دعوت کردند که متاسفانه وی در این جلسه حضور پیدا نکرد.

با پیگیری‌های دانشجویان دانشگاه سهند تبریز این نتیجه حاصل شد که شرکت ماشین سازی در مزایده‌ای به قربانعلی فرخزاد فروخته شده؛ آن‌ها معتقند وی برای مدیریت این کارخانه مناسب نیست.

با وقوع این اتقاقاتی که برای ماشین سازی تبریز رخ داد، بسیج دانشجویی دانشگاه سهند مصمم‌تر به این قضیه ورود کرد و به تکمیل اطلاعات بعد از فروش ماشین سازی پرداختند که زمانی که قربانعلی فرخزاد، مدیر عامل این کارخانه بود چه اتفاقی رخ داده و به اطلاعات جامعی رسیدند و سر این جریان ورود عملیاتی به بحث ماشین سازی تبریز شروع شد و در این خصوص به ۴ نفر از مسئولین استانی و کشوریو با ارسال نامه‌ای اعلام نگرانی کردند.

اخیر خبر‌های مبنی بر اینکه سازمان خصوصی سازی باز هم اقدام به مزایده شرکت ماشین سازی تبریز کرده است که با پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه سهند و نامه نگاری‌های که به نمایندگان استان در مجلس و تلاش کارکنان این کارخانه مزایده لغو شد.

نکته جالب اینجاست که این مزایده دقیقا به همان روشی که کارخانه به قربانعلی فرخزاد فروخته شده بود، در حال انجام بود و این نشان می‌دهد سازمان خصوصی سازی به هیچ وجه احساس پشیمانی روند قبل را نداشته است. بعد از لغو مزایده قرار شد مذاکری برای فروش ماشین سازی انجام شود.

بر همین اساس این روزها در فضای مجازی کاربران فعال هشتگی به نام #نجات_ماشین سازی_ تبریز راه انداخته اند که ما در ادامه این گزارش تعدادی از واکنش‌ها به این موضوع را آورده ایم.
 
میلاد گودرزی در مورد  واگذاری اولیه #ماشین سازی تبریز نوشت: #ماشین سازی تبریز رو بعد از سرو صداها و لغو واگذاری اولیه، مجدد درسکوت میخوان به یکی دیگه واگذار کنن....
 
/
 
صالح فعال دانشجویی در توئیتر خودنوشت: خبرها حاکی از مذاکراتی جهت فروش مجدد ماشین سازی تبریز به شخص دیگری است.
 
/
 
این کاربر درتویئت دیگری نوشت: رسیدگی به خطر انباشت سرمایه و قدرت وظیفه دستگاه های انتظامی و امنیتی است.
 
/
 
یا؛سین با  انتقاد از سازمان خصوصی سازی در نوشت: سازمان خصوصی سازی گویا اساسا برای بالا بردن نرخ بیکاری و تعطیل کردن کارخانه های تامین کننده نیاز اساسی صنایع کشور تاسسیس شده... 
 
/
 
یونس غایب زاده در این مورد چنین نوشت: فکر نکنید که دانشجویان سهند با برگزاری یک کنفرانس خبری از #نجات_ماشین سازی_ تبریز بی خیال می شوند.
/
علی اصغر محرم زداه با اشاره به مطالبه گری و عدالت خواهی دانشجویان نوشت: تا زمانیکه مسئله ماشین سازی به به هدف و غایت نهایی نرسد دست از مطالبه و عدالت خواهی برنخوایم داشت.
 
/
 
امیر ایروانی نوشت: هرگونه تخطی در اصول فروش ماشین سازی حاکی از هم بستر شدن با فساد، اشاعه و ترویج قوانین عرفی و انحطاط قوانین شرع است.
 
/
 
میلاد گودرزی در تویئت دیگری نوشت: این واگذاری در آذر۹۷ با ترک تشریفات و پس از یک واگذاری ناموفق اولیه در مرداد۹۷ انجام شده. شنیده‌ها میگه همین فرآیند این روزها داره درمورد #ماشین_سازی_تبریز تکرار میشه. پس از لغو واگذاری اولیه بدلیل ورود جریان‌های دانشجویی، سازمان خصوصی‌سازی این روزا درحال مذاکره با #ژائله است!
/
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار