کد خبر:۷۶۸۰۱۷
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

عبداللهی: دانشجویان دانشگاه خوارزمی در کنار تحصیل، ۲۰ مهارت کارآمد را می‌آموزند

معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی با اشاره به بازنگری واحد‌های درسی عملی بیان کرد: برنامه‌ای تحت عنوان «برنامه مهارتی ۲۰-۲۰» طراحی شده تا دانشجویان در کنار تحصیل خود ۲۰ مهارت کاربردی را آموزش ببینند.
عبداللهی: دانشجویان دانشگاه خوارزمی در کنار تحصیل، ۲۰ مهارت کارآمد را می‌آموزند

محمد حسین عبداللهی، معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره بازنگری دروس عملی این دانشگاه گفت: برخی از رشته‌ها متناسب با موضوع خود تعدادی واحد عملی را ارائه می‌دهند، به لحاظ کیفی نحوه ارائه این واحد‌ها خیلی کارآمد نیست و عموما به دادن گواهی بسنده می‌شود. این مسئله مختص به یک دانشگاه نمی‌شود بلکه در سطح کشور جریان دارد.
 
عبداللهی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های موجود در جامعه، دانشگاه‌های سطح کشور از جمله آزاد، غیرانتفاعی، خصوصی، دولتی و ... تعداد بالایی ازدانشجویان را در مقاطع مختلف می‌پذیرند، بسیاری از این دانشجویان موظف هستند در مدارس دوره کارورزی خود را بگذرانند، اما ازآن جایی که مدارس توان پذیرش این حجم از دانشجو را برای مهارت افزایی در دوره طولانی مدت و کارآمد ندارند مجبور می‌شوند در یک دوره مهارتی کوتاه، گواهی کارورزی آن‌ها را صادر کنند که این امر موجب کاهش مهارت افزایی آن‌ها می شود.
 
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی برنامه راهبردی این دانشگاه را بازنگری واحد‌های عملی دانست و تاکید کرد: برنامه‌ای که قصد اجرای آن را داریم، مسئله بازنگری واحد‌های عملی است که تمام دانشکده‌های این دانشگاه را درگیر کرده است. برای عملیاتی شدن این برنامه شاید بتوان از ابتدای امر صنعت را وارد دانشگاه کرد یا با مراکز فنی و حرفه‌ای ارتباط مستمری را برقرار کرد.
 
عبداللهی افزود: این بازنگری شروع شده است، اگر واحد‌های عملی رشته‌های فنی مهندسی را در بیست سال گذشته مقایسه کنید خواهید دید که ارائه این واحد‌ها کاهش چشمگیری داشته است. این امر دلایل متفاوتی دارد که از آن جمله می‌توان به محدودیت‌های مالی موجود اشاره کرد.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: در دفتر کارآفرینی برنامه‌های متفاوتی طراحی شده است، از جمله برنامه مهارتی ۲۰-۲۰ است که دراین برنامه ۲۰ مهارتی که لازم است دانشجویان در کنار تحصیل آن را بیاموزند، تدریس می‌شود. این الگو در وزارتخانه به ثبت رسیده است به طوری که خیلی از دانشگاه‌ها از آن استفاده می‌کنند. دراین طرح مهارتی الگو‌های متفاوتی با توجه به ماهیت رشته ها، طراحی شده است. مجموعه تدابیر اندیشیده شده کمک می‌کند تا دوره‌های مهارتی کارآمدتری را داشته باشیم تا دانشجویان بتوانند با آینده روشن تری تحصیل کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار