کد خبر:۷۶۸۳۹۴
با هدف انتقال دانش به کشور؛

کارآفرینان ایرانی غیرمقیم در حوزه فناوری‌های نرم دعوت به همکاری می‌شوند

متخصصان و کارآفرینان ایرانی غیرمقیم در حوزه فناوری‌های نرم به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به داخل با تلاش معاونت علمی، دعوت به همکاری می‌شوند.
کارآفرینان ایرانی غیرمقیم در حوزه فناوری‌های نرم دعوت به همکاری می‌شوند
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، درراستای رسیدن به اهداف بلند مدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره گیری از ذخایر علمی و تخصصی سرمایه انسانی خارج از کشور، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درحال اجرا است.

این برنامه به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به داخل طراحی شده و بیش از ۸۰ پایگاه تخصصی شامل دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های فناور و مراکز رشد و نوآوری برجسته داخلی دراین راستا با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری دارند.

این برنامه در قالب حمایت از انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب و کار‌های فناورانه، اشتغال در شرکت‌های فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی اجرا می‌شود تا به ارتباط مؤثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور کمک کند.

در همین راستا، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز ضمن اطلاع رسانی این خبر به شرکت‌های داخلی، شتابدهنده‌ها، مراکز نوآوری و مراکز رشد در حوزه‌های مربوطه و همچنین ایرانیان خارج از کشور؛ آمادگی خود را جهت همکاری و ارائه تسهیلات به مجموعه‌های داخلی فعال در این حوزه اعلام می‌کند.

دو روش برای برقراری ارتباط با معاونت توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز وجود دارد که در روش نخست مجموعه‌های داخلی (شرکتها، شتابدهنده ها، مراکز نوآوری و مراکز رشد)، که مستقیماً با هر یک از ایرانیان خارج از کشور ارتباط برقرار کرده اند، می‌توانند با ارائه مستندات لازم و مدارک هویتی طرفین، از تسهیلات مورد نظر استفاده کنند؛ و در روش دوم ایرانیان خارج از کشور، در حوزه‌های مشخص شده می‌توانند رزومه و علاقه مندی‌های خود را برای توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال کرده و مجموعه‌های داخلی (شرکتها، شتابدهنده ها، مراکز نوآوری و مراکز رشد) نیز می‌توانند نیازمندی‌های خود برای استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور برای این ستاد ارسال کنند.

بر اساس انطباق میان نیاز داخلی مجموعه‌ها و رزومه‌های ارسالی، همکاران ستاد طرفین را به یکدیگر معرفی خواهند کرد و در صورت توافق میان طرفین و انجام همکاری، بر اساس آئین نامه برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (international.bmn.ir) از حمایت‌های مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری بهره‌مند خواهند شد.

توریسم (گردشگری)، صنایع دستی، بازی، اساب بازی و سرگرمی، هنر‌های تجسمی (نقاشی، عکاسی)، هنر و معماری (گرافیک و نقاشی، طراحی پارچه و لباس، طراحی صنعتی و دکوراسیون)، انیمیشن وبازی‌های ویدئویی از جمله حوزه‌های مرتبط با فعالیت این ستاد است.

تئاتر، سینما، موسیقی، نشر بین‌الملل (انیمیشن، گیم، سینما)، میراث فرهنگی (موزه، باستان شناسی)، تبلیغات و بازاریابی و مدیریت کسب و کار (MBA) از دیگر حوزه‌های مطرح شده است.

مدرس در کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی در نشست‌های علمی، خدمات منتوری و آموزشی به استارتاپ‌ها در قالب شتابدهنده‌ها، اشتغال در شرکت‌های خلاق و دانش بنیان، استقرار در پارک‌های علم و فناوری و مجتمع‌های تحت پوشش (در صورت ایجاد شرکت خلاق و دانش بنیان، توسط ایرانی خارج از کشور) از جمله اولویت‌های تسهیلات قابل ارائه است.

علاقه مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال اطلاعات به آدرس اینترنتی ircreative.abroad@elenoon.ir مراجعه کنند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار