معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه قانون خاصی در حوزه استارتآپها وجود ندارد، گفت: یک کارآفرین تا آخر عمر خود کارآفرین باقی میماند و هیچگاه به دنبال استخدام دولتی نیست.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه نشست خبری مجمع آسیا و اقیانوسیه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قرار نیست تمام استارتآپهای شکل گرفته، تا انتهای راه به درستی حرکت کنند و در مسیر خود شکست نخورند، بسیاری از این استارتآپها در میانه راه شکست میخورند، مسئله مهم این است که مطالعات نشان میدهد هر تیم استارتآپی که شکست میخورد در حوزه جدیدتری کار خود را از سر میگیرد.
ستاری ادامه داد: همین مسئله باعث میشود تا فرهنگ مبارزه با استخدام در کشور به وجود بیاید، زیرا یک کارآفرین تا آخر عمر خود کارآفرین باقی میماند و اگر در یک مسیری شکست خورد، راه جدید را تجربه خواهد کرد و به دنبال استخدامهای دولتی نیست. در حال حاضر ما یک اقتصاد نفتی داریم که باعث شده شاهد یک سیستم اداری فوق العاده بروکراتیک و کاملا متناقض در بخشهای مختلف باشیم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهور در همین خصوص افزود: متاسفانه در حوزه استارتآپها قانون مشخصی نداریم، همیشه استارتآپها، خودشان مسئلهای را اثبات میکنند و سپس برای آن قانونی نوشته میشود مثل مسئله حمل و نقل شهری، فروشگاههای اینترنتی و یا استارتآپهای حوزه تکنولوژی که کاری انجام میدهند که عملا برای آن قانونی وجود ندارد و ما باید به این بخشها کمک ویژه ای داشته باشیم. به دنبال آن هستیم تا بتوانیم قوانینی برای آنها تدوین کنیم و در آینده به صورت جدی انجام شود.
وی گفت: ما در حوزه اقتصاد کشور یک بخش سنتی داریم که با توسعه این حوزه به صورت ساختاری مقابله میکند و در تمام دنیا یک بحث جدی به شمار میرود. ما به دنبال ایجاد یک فرهنگ عمومی هستیم تا از این شرکتها استقبال شود و قطعا بخش عمدهای از این ماجرا خود مردم هستند که باید از فرزندان خود حمایت کنند.