کد خبر:۷۷۰۲۰۸
به همت معاونت علمی ریاست جمهوری؛

دومین شتاب‌دهنده کیت‌های تشخیصی راه‌اندازی می‌شود

دومین شتاب‌دهنده کیت‌های تشخیصی در کشور با تلاش ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی خواهد شد.

دومین شتاب‌دهنده کیت‌های تشخیصی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگروه پزشکی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با تشکیل جلسات مختلفی با حضور اعضای کمیته تخصصی کیت‌های تشخیصی و خدمات آزمایشگاهی (IVD)، مقرر کرده است تا زیرساخت‌های لازم برای راه اندازی دومین شتاب دهنده حوزه کیت‌های تشخیصی در کشور فراهم شود.

در این نشست‌های علمی اطلاعات مربوط به تولید کنندگان ایرانی کیت‌های تشخیصی و اطلاعات مربوط به محصولات قابل تولید در واحد‌های فعال این حوزه نیز ارائه شده است تا از تمام توان موجود در کشور برای توسعه صنعت کیت‌های تشخیصی استفاده شود.

همچنین «اطلاع رسانی ظرفیت‌های موجود تولید محصولات مرتبط با کیت‌های تشخیصی»، «ترغیب برای راه اندازی واحد‌های تولیدی کیت‌های آزمایشگاهی» و «برگزاری نمایشگاه‌های اطلاع رسانی از ظرفیت‌های ستاد در حمایت از تولید کیت‌های آزمایشگاهی» از دیگر نتایج برگزاری نشست‌های علمی اعضای کمیته تخصصی کیت‌های تشخیصی و خدمات آزمایشگاهی است.

هر وسیله پزشکی اعم از شناساگر، محصول شناساگر و... که به صورت تنها و یا ترکیبی استفاده شود و تولید کننده آن را برای آزمایش نمونه‌ها معرفی کند، کیت تشخیصی یا IVD نام دارد.

«کاهش پرداخت مستقیم بیماران»، «ارتقای کمی و کیفی دسترسی بیماران به خدمات آزمایشگاهی»، «عدم ارجاع مستقیم بیماران به خارج از مراکز درمانی»، «کنترل دریافت‌های خارج از تعرفه» و «رشد خدمات آزمایشگاهی در مراکز درمانی و افزایش درآمد»» از جمله آثار مثبت استفاده از این کیت‌ها است. همچنین از دیگر مزایای استفاده از کیت‌های تشخیصی می‌توان به «ارتقای آموزش و پژوهش در کنار ارتقای خدمات آزمایشگاه پزشکی» و «تکمیل تدریجی نظام اطلاعات سلامت و نرم افزار‌های مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی» اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار