محققان با استفاده از یک برنامه هوش مصنوعی موفق به تولید واکسنی جدید برای درمان بیماری آنفولانزا شدند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، محققان استرالیایی با استفاده از یک برنامه هوش مصنوعی رایانهای، موفق به تولید واکسنی جدید برای درمان بیماری آنفولانزا شدند این واکسن هم اکنون در آمریکا مورد آزمایش قرار گرفته تا نقاط ضعف و قوت آن مشخص شود.
برنامه رایانهای تولید کننده این واکسن Sam نام دارد و بر مبنای دادههای دریافتی داروی جدیدی را برای نابودی ویروس آنفولانزا ابداع کرده که این دارو از طریق واکسن به بدن انسان انتقال مییابد. این اولین بار است که از هوش مصنوعی برای تولید واکسن بیماری آنفولانزا استفاده میشود.
برنامه Sam از هوش کافی برای کسب دانش و اختراع داروهای جدید برخوردار است و میتوان آن را به همین منظور آموزش داد. این برنامه با بررسی داروهای موجود و موثر و نیز داروهایی که در درمان آنفولانزا کارآیی کافی نداشته اند موفق به اختراع و عرضه داروی تازه شده است. البته تکمیل این فرایند ۱۲ ماه به طول انجامیده است.
از ابتدای سال ۲۰۱۹ تا به امروز بیش از ۱۱۶ هزار نفر در استرالیا به آنفولانزای حاد مبتلا شده و ۲۲۰ نفر از آنها فوت شده اند که پیش بینی میشود استفاده از این واکسن بتواند به حل این مشکل کمک کند.