آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۹۷۸
براری در جمع شرکت‌های دانش‌بنیان:

جایگاه ممتاز هوافضا در نقشه جامع علمی کشور / رتبه اول منطقه در تربیت نیروی انسانی متخصص را داریم

رئیس سازمان فضایی کشور با اشاره به جایگاه ممتاز هوافضا در نقشه جامع علمی کشور گفت: در تربیت نیروی انسانی متخصص، رتبه اول منطقه را داریم.
جایگاه ممتاز هوافضا در نقشه جامع علمی کشور / رتبه اول منطقه در تربیت نیروی انسانی متخصص را داریم
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، مرتضی براری، رئیس سازمان فضایی کشور در افتتاحیه مراسم گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه فضایی که صبح امروز در محل ساختمان نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار کرد: نقشه جامع علمی کشور جایگاه ممتاز برای حوزه هوا و فضا در نظر گرفته است و سال ۹۱ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به توسعه فناوری فضایی تاکید شد.

رییس سازمان فضایی کشور ادامه داد: در حوزه فضا یک برنامه ۱۰ ساله فضایی را پشت سر گذاشتیم به طوری که امروز در تربیت نیروی انسانی متخصص در منطقه رتبه اول و در جهان رتبه یازدهم را داریم.

براری با بیان اینکه زیرساخت‌های آزمایشگاهی هوافضا طی این سال‌ها توسعه یافته است، گفت: دستیابی به چرخه کامل فضایی در ۶ رکن اصلی با قرار دادن ماهواره امید یکی از توفیقات خوبی بود که ما در این ۱۰ سال به دست آورده ایم. در ۱۰ سال گذشته حوزه هوا فضا از حوزه اقتداری به اقتصادی تبدیل شده است و آمار‌های جهانی نشان می‌دهد که نزدیک به ۱۳۹ درصد حوزه فضایی در جهان رشد اقتصادی داشته است در حالی که رشد اقتصادی دنیا در بحث صنعت تنها ۴ درصد بوده است و شاید مهمترین دلیل این رشد در حوزه فضایی کوچک بودن و قابلیت تولید انبوه آن باشد.

وی گفت: مهمترین اولویت ما این است ظرفیت حوزه فضایی که در کشور ایجاد شده به محصول تبدیل شود و به صورت خدمات به مردم و جامعه ارائه گردد.

براری ادامه داد: می‌خواهیم اقتدار فضایی کشور به اقتدار اقتصادی فضایی در منطقه تبدیل شود و بر همین اساس سه اصل اساسی را در نظر گرفته ایم. تلاش می‌کنیم توسعه فناوری فضایی در کشور شکل بگیرد یعنی حوزه فضایی به یک صنعت توانمند تبدیل شود و این امر تنها با توسعه زیرساخت‌ها محقق خواهد شد.

رئیس سازمان فضایی کشور تصریح کرد: در حوزه فضایی، فضا برای سرمایه گذاری بخش خصوصی باید باز شود البته قبل از آنکه اسناد قطعی تدوین شود نیز چهار شرکت علاقه‌مند به سرمایه گذاری برای حوزه اپراتوری فضایی هستند و ما تلاش می‌کنیم تا با آزادسازی این بخش عرصه را برای حضور استارت‌آپ‌ها باز کنیم.

براری عنوان کرد: سومین اصل در این بخش حضور در مجامع بین المللی و سازمان‌های مرتبط برای حفظ منافع جمهوری اسلامی ایران و توسعه بین المللی صنعت فضایی کشور است. پس از ۱۰ سال طی سه هفته گذشته توانسته ایم در سازمان ملل و در گروه ۷۷ از ظرفیت‌های کشور در حوزه فضایی دفاع کردیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌های خوبی داریم که بتوانیم با اقدامات و راهبرد‌های لازم در عرصه اقتصاد خدمات مناسب به کشور داده و در این حوزه اثرگذار باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار