آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۶۳۷۷
بر اساس اعلام سازمان سنجش؛

چه مواردی مانع انتخاب رشته پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد می‌شود؟

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، قبل از اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته، به شرایط مندرج در سایت سازمان سنجش مراجه کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی «شماره ۲» آزمون کارشناسی ارشد به همراه نتایج اولیه این آزمون که شامل شرایط، ضوابط و ظرفیت پذیرش رشته‌ها است، در سایت سازمان سنجش قرار گرفت.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی می‌بایست با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی «دفترچه شماره ۲» و با توجه به نتیجه اعلام شده در کارنامه اعلام نتایج اولیه، کد رشته محل‌های مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب کرده و پس از آن در فرم پیش‌نویس درج کنند.

متقاضیان پس از اطمینان از صحت رشته محل‌های انتخابی خود، می‌توانند از ساعت ۲۴:۰۰ روز چهار‌شنبه ۱۹ تیر ماه ۹۸ تا روز یکشنبه ۲۳ تیرماه ۹۸، برای انتخاب رشته با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه و یا کد رهگیری که در پایان ثبت‌نام اولیه توسط سیستم به داوطلب داده شده است، نسبت به ثبت کد رشته محل‌های انتخابی «حداکثر ۱۰۰ کدرشته محل» و تکمیل فرم مذکور اقدام کنند.

داوطلبان توجه داشته باشند، پس از تأیید نهایی رشته‌های انتخابی توسط داوطلب، رسید ۱۵ رقمی توسط سیستم در اختیار داوطلب قرار داده خواهد شد، در غیر این صورت توجه داشته باشند که انتخاب رشته آن‌ها تکمیل نشده است.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته قبل از اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته موارد زیر را مطالعه کنند:
 
متقاضیان انتخاب رشته برای حضور در دوره کارشناسی ارشد  تنها در شرایطی مجاز به انتخاب رشته خواهند بود که  یکی از بند‌های زیر را علامتگذاری کرده باشند.

 بدیهی است هر زمان مشخص شود که داوطلب حقایقی را عمداً یا سهواً کتمان کرده است، در هر مرحله «پذیرفته‌شدن، حین تحصیل و ...» که باشد، از این آزمون و آزمون سال بعد محروم خواهد شد  به طوری که حق هرگونه اعتراضی  را هم نخواهد داشت.

بند ۱-۳، مربوط به تایید اطلاعاتی همچون «معدل کاردانی و کارشناسی، رشته و محل تحصیل دوره کارشناسی و تاریخ فارغ‌التحصیلی» است.  

بند ۲-۳، نیز معرف عدم تایید مواردی همچون  «معدل کاردانی و کارشناسی، رشته و محل تحصیل دوره‌کارشناسی و تاریخ فارغ التحصیلی» از سوی داوطلب است. بند ۳-۳، نیز مربوط به  زمام اتمام کارشناسی خواهد بود. داوطلبان باید مشخص کنند آیا حداکثر تا ۳۱ شهریور ماه ۹۸ قادر به اتمام  مقطع کارشناسی و  فارغ‌التحصیلی خواهند شد یا نه.

در صورتی که داوطلبان بند ۲-۳ را علامتگذاری کنند به آن‌ها اجازه اصلاح و ویرایش معدل، دانشگاه محل تحصیل و تاریخ فراغت از تحصیل داده خواهد شد؛ به طوری که پس از ویرایش این موارد و تأیید آنها، اجازه انتخاب رشته خواهند داشت.

لازم به ذکر است، داوطلبانی که در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار بگیرند و به هنگام ثبت‌نام در موسسه محل قبولی، دارای مغایرت معدل باشند با توجه به مصوبات و دستورالعمل‌های مربوط ابتدا از آنان ثبت‌نام مشروط بعمل خواهد آمد؛ و پس از بررسی وضع علمی چنانچه نمره قبولی را دارا نباشند قبولی آنان لغو خواهد شد.

پس لازم است داوطلبان معدل خود را براساس مفاد بند «تذکرات خیلی مهم در رابطه با معدل» مندرج در صفحه ۲ دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی «شماره ۲» آزمون کارشناسی ارشد مورد بررسی قرار دهند تا بین معدل اعلام شده به این سازمان و معدلی که به هنگام قبولی ارائه داده اند، مغایرتی نداشته باشند.

داوطلبانی که در ردیف پذیرفته‌شدگان این آزمون قرار گرفته اند، اگر تا ۳۱ شهریور ۹۸ موفق به دریافت مدرک کارشناسی خود نگردند قبولی آن‌ها باطل خواهد شد؛ لذا چنانچه  داوطلبان به دلایلی احتمال فارغ التحصیلی خود را تا تاریخ فوق نمی‌دهند لازم است حداکثر تا ۳۰ مرداد ماه ۹۸  شخصاً با همراه داشتن اصل شناسنامه و یا کارت شناسایی عکسدار معتبر به سازمان سنجش مراجعه و نسبت به تکمیل فرم انصراف از گزینش در آزمون سال ۹۸ اقدام و رسید دریافت کنند.

همچنین متقاضیان می‌توانند با ارسال درخواست کتبی اثر انگشت و امضاء به همراه تصویر شناسنامه و یا کارت ملی موضوع عدم فارغ‌التحصیلی خود را از طریق پست سفارشی به آدرس: تهران، صندوق پستی ۱۳۶۵-۱۵۸۷۵ به اداره ثبت‌نام – واحد تحصیلات تکمیلی این سازمان  ارسال کنند.

لازم به ذکر است، داوطلبانی که در دوره روزانه در آزمون سال ۱۳۹۸ پذیرفته شوند حق شرکت در آزمون سال ۱۳۹۹ را نخواهند داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار