کد خبر:۷۷۸۴۴۳
با سفارش یک شرکت خارجی؛

حفر چاه نفت و گاز با محصولات گرافنی محقق می‌شود

شرکتی فعال در حوزه نفت و گاز با هدف حفر چاه اقدام به استفاده از مواد گرافنی کرده است.

حفر چاه نفت و گاز با محصولات گرافنی محقق می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ شرکت ورسارین (Versarien) اولین سفارش خود را از یک مشتری آمریکایی دریافت کرد. ظاهرا این شرکت آزمون‌های آزمایشگاهی و تست‌های صنعتی خود را پیش از این انجام داده و نتایج موفقیت‌آمیزی به‌دست آورده است. پس از انجام این آزمون‌ها، این مشتری اقدام به خرید ۱۲ کیلوگرم گرافن خالص کرده است.

این مشتری جدید ورسارین قصد دارد تا از مواد گرافنی در سوراخ‌کاری و حفر چاه استفاده کند. در صورتی که استفاده از گرافن در این پروژه موفقیت‌آمیز باشد، ورسارین انتظار دارد که سفارش‌های بعدی نیز انجام شود.

نیل ریکتس، مدیرعامل شرکت ورسارین می‌گوید: «ما بسیار خوشحالیم که این سفارش را دریافت کردیم، سفارشی که بعد از تست موفق محصول ما داده شده است. این سفارش موید این مطلب است که گرافن را می‌توان در حوزه‌های مختلف استفاده کرد. کاوش نفت و گاز یکی از حوزه‌هایی است که همیشه به دنبال فناوری‌های جدید بوده تا بتواند فرآیند حفر چاه را بهبود دهد. با این کار می‌توان به منابع جدیدی دسترسی پیدا کرد. هر پیشرفتی دراین مسیر موجب کاهش هزینه‌های استخراج و مزایای زیست‌محیطی خواهد بود و ما خوشحالیم که گرافن شرکت ورسارین می‌تواند نقشی در این فرآیند ایفا کند. ما معتقدیم که جایگاه مناسبی در بازار به‌دست آورده‌ایم و می‌توانیم مشتریان زیادی در حوزه نفت و گاز داشته باشیم.»

پیش از آن نیز ورسارین قراردادی با تونگسو اپتوالکترونیک به امضاء رسانده بود که در آن دو شرکت توافق کردند تا وارد همکاری راهبردی در بخش استفاده صنعتی از گرافن شوند. شرکت تونگسو اپتوالکترونیک در حوزه مواد مورد استفاده در نمایشگر فعالیت دارد و اپتوالکترونیک حوزه تخصصی آن‌ها است. ورسارین روی همکاری‌های مشترک تأکید زیادی دارد. این شرکت به دنبال تولید گرافن، مواد فتوالکتریکی مورد استفاده در نمایشگر، توسعه خودرو‌های برقی، فناوری‌های ذخیره انرژی، سامانه‌های روشنایی LED و مواد مدیریت گرمایی مبتنی بر گرافن است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار