آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۸۵۱۱
با تلاش یک جوان نخبه ایرانی؛

۳۷ محصول حوزه پزشکی بازساختی به تولید انبوه رسید

یک جوان نخبه ایرانی توانسته ۳۷ محصول در زمینه پزشکی بازساختی را پس از ثبت در یک شرکت دانش‌بنیان به تولید انبوه برساند.

۳۷ محصول حوزه پزشکی بازساختی تولید شده است

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، پورنیک رییس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این‌که معید دهقانپور، جوان ۲۹ ساله و فارغ‌التحصیل رشته برق و الکترونیک و مدیر شرکت دانش‌بنیان مذکور موفق به تولید ۳۷ محصول در زمینه ساخت محصولات حوزه سلامت و درمان بر اساس جدیدترین تکنولوژی‌های دنیا شده است، اظهار کرد: دهقانپور جزو نخبگان کشور و اعضای فناور است که در حوزه سلامت فعالیت می‌کند و محصولاتی را که تولید کرده، در بازار وجود دارند.

وی افزود: لذا با نظر رییس دانشگاه از وی دعوت کردیم تا از تجربیاتشان در حوزه‌های مختلف دانشگاه استفاده کنیم، مباحثی همچون تفکر و سیاست‌گذاری سلامت، توسعه صنعتی دانشگاه، فرهنگ‌سازی و حوزه تسهیل‌گری و ایجاد انگیزش در اکوسیستم فناوری در دستور کار قرار دارد؛ همچنین لوح تقدیری از سوی کوهپایه‌زاده رئیس دانشگاه به وی داده شد.

 دهقانپور نیز اظهار کرد: در راستای ارائه خدمات با کیفیت بالا و هزینه پایین به بیماران، ۳۷ محصول در زمینه پزشکی بازساختی و سلول درمانی تولید کردم.

وی گفت: محصولات تولید شده در حوزه‌های درمان و پانسمان زخم، درد، پوست و مو، زنان و مردان است که تکنولوژی مربوط به آن‌ها را در ایران بومی‌سازی کردم. در واقع بعد از بررسی مشکلات و شناسایی نیازها، دستگاه‌های مربوطه تولید شد که هم سیکل درمان را تسریع می‌بخشند و هم در کاهش هزینه‌های درمانی موثرند.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی در خصوص سبد کامل تکنولوژی (روش استفاده، مواد مصرفی و کاربرد محصول) برای پزشکان و محققان به صورت رایگان از دیگر افتخارات دهقانپور است که این دوره‌های آموزشی در سایر کشور‌ها با هزینه بالا برگزار می‌شود.

به گفته دهقانپور، وی در طی این مسیر کاملاً متکی به خود بوده و ازحمایت‌های معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت استفاده نکرده است.

وی خطاب به پژوهشگران تاکید کرد: افراد نباید فقط به انجام پروژه توجه کنند، بلکه آنچه حائز اهمیت است، این است که پژوهش و تولید محصول بر اساس نیاز جامعه باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار