کد خبر:۷۷۹۴۷۶
بنابر اعلام آمارها؛

رشد ۴۰ درصدی بازار گرافن در جهان/ آسیا و اقیانوسیه طی ۵ سال سریع‌ترین رشد را تجربه کردند

بازار گرافن تا سال ۲۰۲۱ رشد نزدیک به ۴۰ درصدی را تجربه خواهد کرد و در این میان آسیا و اقیانوسیه بیشترین سرعت رشد را دارند.

رشد ۴۰ درصدی بازار گرافن در جهان/ آسیا و اقیانوسیه طی ۵ سال سریع‌ترین رشد را تجربه کردند

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ اخیرا گزارشی درباره وضعیت بازار گرافن از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱ منتشر شده است که در آن به بررسی بازار این ماده در این بازه زمانی پرداخته شده است. براساس اطلاعات این گزارش، بازار گرافن در سال ۲۰۱۵ در حدود ۲۰ میلیون دلار بوده که پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال ۲۰۲۱ به ۱۵۱ میلیون دلار برسد؛ بنابراین رشد مرکب سالانه این بازار در این بازه زمانی نزدیک به ۴۰ درصد است.

از جمله دلایل رشد بازار گرافن می‌توان به افزایش میزان تولید این ماده، پذیرش گرافن از سوی بخش‌های مختلف صنعت و افزایش تمرکز روی تحقیق و توسعه این ماده اشاره کرد. با این حال فقدان باندگپ، تاثیرپذیری از محیط اکسیدکننده و چالش‌های تولید انبوه را می‌توان به‌عنوان عوامل ممانعت کننده از رشد بازار دانست. البته در حال حاضر صنایع مختلفی وارد همکاری مشترک شده‌اند و سرمایه‌گذاری‌هایی روی تحقیق و توسعه این ماده انجام داده‌اند که این کار موجب خلق فرصت‌های جدید در آینده نزدیک خواهد شد.

از نظر نوع محصول تولیدی در بازار، می‌توان محصولات گرافنی را به گرافن تک لایه، دو لایه، چند لایه، اکسید گرافن و نانوپلاکت‌های گرافنی تقسیم‌بندی کرد. گرافن‌های تک‌لایه و دو لایه براساس پیش‌بینی‌ها بیشترین نرخ رشد را داشته و در این بازه زمانی به رشد ۴۱٫۵ درصدی می‌رسند. نانوپلاکت‌های گرافنی نیز بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص خواهند داد و تقریبا دو سوم از سهم بازار را دارند.

از نقطه نظر کاربرد، بازار را می‌توان به بخش‌های مختلفی تقسیم‌بندی کرد. کامپوزیت، حسگری، تحقیق و توسعه، ذخیره‌سازی انرژی، جوهر و افزودنی‌های پلیمر از جمله کاربرد‌های مهم گرافن در بازار هستند. دو سوم از سهم بازار به تحقیق و توسعه تعلق دارد با این حال به نظر می‌رسد که کاربرد گرافن در بخش ذخیره‌سازی انرژی با ۹۳٫۲ درصد بیشترین سرعت رشد را در میان کاربرد‌ها دارد.

آمریکای شمالی بیشتری سهم بازار را داشته، اما آسیا و اقیانوسیه به نظر می‌رسد که با ۴۷٫۷ درصد، سریع‌ترین رشد را تجربه کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار