آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹۸۰۷
عریان در جلسه‌ای با مسئولان محیط زیست؛

آزمایشگاه مجهز دانشگاه یاسوج کمک شایانی به مسائل زیست‌محیطی می‌کند

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: آزمایشگاه مجهز این دانشگاه می‌تواند در راستای اهداف مشترک به‌کار گرفته شده، کمک شایانی به مسائل زیست‌محیطی استان کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  احمد عریان،  رئیس دانشگاه یاسوج در جلسه مشترک با مسئولان اداره‌کل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد که به‌منظور بحث و تبادل‌نظر پیرامون راهکار‌های همکاری در دانشگاه یاسوج برگزار شد، با یادآوری دغدغه‌های زیست محیطی از نبودن برنامه‌های جامع استانی انتقاد کرد.

عریان مطرح کرد: دانشگاه و محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد می‌توانند با هم‌افزایی، به‌کارگیری امکانات مشترک و تجمیع اعتبارات قطره‌ای کار‌های خوب و ارزشمندی در حوزه محیط‌زیست انجام دهند.

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به وجود مشکلات فراوان در قبال ریزگرد‌ها، آلودگی آب‌های سطحی و زیرسطحی و عدم اصلاح گونه‌های جانوری و گیاهی تصریح کرد: نبودن برنامه، راهکار علمی و آکادمیک از مهم‌ترین دلایل این ناکامی است.

وی گفت: اگر دانشگاه وارد عملیات میدانی شود و محفوظات علمی خود را در کنار اداره‌کل محیط زیست، اجرایی و عملیاتی کند، می‌توان به آینده امیدوار بود.

عریان با برشمردن ظرفیت و توانمندی‌های دانشگاه یاسوج از وجود آزمایشگاه‌های مجهز دانشگاه نام برد و در ادامه افزود: این امکانات که در کشور و منطقه بی‌نظیر هستند، می‌توانند در راستای اهداف مشترک به‌کار گرفته شده و کمک شایانی به مسائل زیست محیطی استان کنند.

رئیس دانشگاه یاسوج از هیئت علمی جوان دانشگاه و اراده قوی محیط زیست به عنوان اهرم‌های توانمند یاد کرد و بیان کرد: امیدوارم در آینده از جلسه، گفتار‌های شفاهی و دستور کاری به فاز عملیاتی برسیم تا آثار آن را در جغرافیای استان کهگیلویه و بویراحمد که قطب زیست محیطی کشور است مشاهده کنیم.

وی از کارگروه‌های تخصصی خواست تا هرچه سریع‌تر در قالب تفاهم‌نامه همکاری اهداف و چشم‌انداز‌های خود را سامان داده و وارد عملیات اجرایی شوند.

محسن جعفری‌نژاد بسطامی، مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با قدردانی از رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج از جزیره‌ای عمل‌کردن دستگاه‌های متعدد این استان در حوزه محیط زیست انتقاد کرد و از رئیس دانشگاه برای تجمیع این فعالیت‌های جزیره‌ای کمک خواست.

محسن جعفری‌نژاد بسطامی، بی‌توجهی به مسائل زیست محیطی را فرصت‌سوزی دانست و بیان کرد: مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد باید متوجه این امر باشند و ما باید در این باره فرهنگ‌سازی لازم را انجام بدهیم.

جعفری‌نژاد بسطامی از بی‌توجهی به اولویت طرح‌های پیشنهادی حوزه محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد در ادارات متولی به ویژه سازمان برنامه و بودجه انتقاد کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان به این برنامه‌ها شد.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد به نبود برنامه جامع در حوزه‌های متعدد زیست‌محیطی از جمله جانور‌شناسی و زیست گیاهی اشاره کرد و گفت: تا اوضاع اینگونه است کاری پیش نخواهد رفت.

در ادامه جلسه، جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه یاسوج که مسئولیت اجراشدن تفاهم‌نامه همکاری متقابل را به عهده دارند به تشریح فرایند اجرایی و عملیاتی شدن مفاد تفاهم در قالب کارگروه‌های تخصصی پرداختند و طرح‌های خود را ارائه دادند.

اعضای جلسه با تأکید و تأیید طرح‌های پیشنهادی عزم خود را برای عملیاتی کردن این طرح‌ها اظهار و برای پیشبرد اهداف مشترک بر تلاش مضاعف کارگروه‌ها تأکید کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار