آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۱۸۶
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛

دومین مدرسه تابستانه بین المللی طب ایرانی افتتاح شد

دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین مدرسه تابستانه بین المللی خود، میزبان دانشجویانی از کشور‌های هند و بنگلادش است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده طب ایرانی، با هدف معرفی و بین المللی سازی طب ایرانی و در راستای برقراری همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی با مراکز علمی سایر کشورها، دومین مدرسه تابستانه بین المللی دانشکده طب ایرانی با حضور ۴ دانشجو که از استادان و متخصصان طب یونانی که از کشور‌های هند و بنگلادش هستند، فعالیت خود را آغاز کرد.

مراسم افتتاحیه این مدرسه تابستانه روز جمعه ۱۱ مرداد ماه ۹۸، با حضور حسین رضایی زاده رئیس دانشکده، آرمان زرگران معاون بین الملل، لیلا شیربیگی معاون آموزشی،  روجا رحیمی معاون پژوهشی و جمعی از اعضای هیئت علمی در ساختمان هروی دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم زرگران درخصوص پیشینه برگزاری مدرسه‌های بین المللی در دانشکده طب ایرانی گفت: دانشکده طب ایرانی نخستین مدرسه تابستانه بین المللی خود را در سال ۹۷ برگزار کرد. دومین مدرسه بین المللی بهار98 با حضور ۱۱ دانشجو از آکادمی طب سنتی اروپایی اتریش برگزار شد و این مدرسه، دومین مدرسه تابستانه دانشکده طب ایرانی است که به مدت ۱۰ روز در تهران و شیراز برگزار خواهد شد.

در ادامه رضایی زاده با بیان این مطلب که ایران و هند پیشینه فرهنگی و تمدنی مشترک دارند، افزود: این اشتراکات می‌تواند زمینه ساز همکاری‌های گسترده بین دو کشور باشد. برگزاری این مدرسه تابستانه علاوه بر اینکه نخستین گام برای برقراری همکاری‌های آموزشی و پژوهشی است می‌تواند مقدمه‌ای برای ایجاد دوستی‌های بیشتر که سابقه تاریخی بین دو کشور دارد، باشد.

لازم به ذکر است، این مدرسه تابستانه با برگزاری کلاس‌های آموزشی اصول و مبانی طب ایرانی و آشنایی با گیاهان دارویی و داروسازی سنتی و بازدید از سلامتکده‌های دانشکده طب ایرانی برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار