معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: نشریات دانشجویی باید محتوای متفاوت از سایر رسانهها تولید کنند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم در اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۱ که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: حوزه نشریات یکی از حوزههای بسیار مهم فعالیت دانشجویان است. اگر ما خواسته باشیم تغییر و تحولات امروز را معنا کنیم بخش مهمی از آن سهم رسانه میشود.
وی افزود: نشریات دانشجویی از قدمت قابل توجهی برخوردارند که اولین نشریه سال ۱۳۱۵ در دانشکده فلاحت کرج منتشر شده است، اما نشریهای تحت عنوان دانشجو در سال ۱۳۳۰ در دانشگاه تهران منتشر شد.
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: از جنبههای مختلف میتوان نسبت به موضوع نشریات ورود داشت وقتی صحبت از مجموعه دانشجویی میشود میدانی است برای مهارت آموزی تازه که توانایی نقد کردن در آن وجود دارد. کسانی که در دایره نشریات فعالیت میکنند کدهای نوشتاری متفاوتی دارند و باعث میشوند دغدغه و مشکلات حوزه دانشجویی را مطرح کنند و ظرفیت و توانمندی خود را نشان دهند.
غفاری خاطرنشان کرد: نشریات دانشجویی به نوعی ایده آل ها، دغدغه ها، مشکلات و خواستههای دانشجویان را بازنمایی میکند.
وی با اشاره به گستردگی فضای مجازی گفت: در حال حاضر بخش عمدهای خوراک فکری دانشجویان را فضای مجازی تامین میکند که باید در این حوزه نیز دانشجویان فعال باشند انتظار و توقعی که بخش دانشجویی از مسئولان و وزارتخانهها دارد، این است که وقتی در یک مجموعهای فعالیتی تعریف میشود، این فعالیت باید تاثیرگذار باشد به ویژه آنچه برای وزارتخانه مهم است این است که مطالبی که در رسانههای دانشجویی تولید میشود باید متفاوت باشد و مبتنی بر شواهد نشریات دانشجویی باید به سمت روزنامه نگاری تحقیقی پیش بروند.
معاون فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: بخش قابل توجهی از نشریات در حوزه علمی فعالیت میکنند؛ بنابراین باید دانشجویان خط فکری به مخاطب بدهند همچنین اصول اخلاقی و اخلاق حرفهای را باید حفظ کنند.